INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BETIS 0-0

Real Madrid a ratat locul 1 în La Liga, dar Zidane e mulțumit: „Nu contează rezultatul”

Articol de - Publicat duminica, 03 noiembrie 2019 11:34

Real Madrid şi-a demonstrat din nou impotenţa, în faţa oportunităţii de a redeveni lider, contra coşmarului Betis, scor 0-0. „Totul a fost perfect, ca joc şi intensitate, doar golul ne-a lipsit", explică Zizou.

Real nu ştie şi nici nu poate profita de paşii greşiţi ai Barcelonei. Nici după al treilea eşec al campioanei, 1-3 cu Levante, los blancos nu au învins câteva ore mai târziu. 

Degeaba au bombardat poarta lui Betis de 22 de ori pe Bernabeu, Joel Robles a scos tot sau elevii lui Zidane au risipit ocaziile, madrilenii ratând revenirea la şefie. 

„Nu există primul loc fără să marchezi! Real a mai pierdut un tren", a acuzat pe copertă cotidianul AS. 

„Nu contează rezultatul”

Când nu marchează Benzema, şi sâmbătă seară cel mai activ „galactic", însă înlocuit spre final cu mult prea supraevaluatul Jovici, chiar e o mare problemă. 

Golul anulat cu VAR lui Hazard şi posibilul penalty refuzat la henţul lui Feddal nu constituie un alibi. Totuşi, Zidane e mulţumit după întâiul 0-0 pe teren propriu pe banca tehnică a albilor.

„Am remizat, dar dacă vom juca tot aşa nu mai contează rezultatul. Ne-am creat ocazii, am presat din primul minut şi totul a fost perfect, ca nivel de joc şi intensitate, doar golul ne-a lipsit acum. Nu am ce să le reproşez jucătorilor mei, au dat tot pe teren. Puteam primi un 11 metri, dar arbitrul a judecat altfel”. 

0 goluria primit Betis în ultimele trei vizite pe Bernabeu, câştigând de două ori, 1-0 şi 2-0. Este prima echipă din istorie cu această serie împotriva lui Real Madrid în LaLiga

14 aniau trecut de când Real şi Barcelona n-au mai obţinut mai puţin 23 de puncte după 12 etape. În 2005-2006, tot catalanii erau primii, cu 22, unu peste rivalii madrileni

Vezi și:

Cristiano Ronaldo, fără modestie! Nu crede că are vreun punct slab și explică filozofia lui de viață: „Fotbalul înseamnă multe lucruri neștiute”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează