INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

REAL MADRID // Anunț oficial: campioana Europei s-a despărțit de un jucător » „Îți mulțumim pentru anii de dedicație și profesionalism”

Kiko Casilla // FOTO: Guliver/Getty Images
Kiko Casilla // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 13:52

Real Madrid a anunțat oficial azi, prin intermediul unui comunicat, că s-a despărțit de portarul Kiko Casilla, 32 de ani, care a semnat cu Leeds United, liderul din Championship. 

Real Madrid și Leeds United au ajuns la un acord pentru transferul lui Kiko Casilla. Clubul îi mulțumește jucătorului pentru anii de dedicație și profesionalism, precum și pentru comportamentul său exemplar pe care l-a avut în perioada petrecută în academia clubului, unde a venit în 2000 înainte de a-și croi drum spre prima echipă”, se arată în comunicatul emis azi.

Crescut la academia clubului, Casilla a avut ocazia să debuteze pentru Real Madrid abia în 2015. Totuși, în 4 ani a bifat doar 25 de meciuri în La Liga, concurența acerbă transformându-l mereu în rezervă sau, mai rău, în a treia opțiune.

Chiar și fără să evolueze prea mult pentru madrileni, Kiko Casilla a cucerit numeroase trofee la Real: un campionat, o Supercupă a Spaniei, trei Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei și trei Campionate Mondiale ale cluburilor.

Vezi și: VIDEO+FOTO Real Madrid și Atletico, seară de coșmar în Cupa Spaniei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează