INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid, lovitură de imagine! „Galacticii” renunță la unul dintre cei mai importanți sponsori, după 19 ani

Benzema, Foto: Getty Images
Benzema, Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2022 10:25 / Actualizat vineri, 24 iunie 2022 11:05

Real Madrid se pregătește să semneze un contract important cu un nou sponsor. Este vorba despre compania de automobile BMW.

Conform Marca, Real Madrid plănuiește să renunțe la colaborarea cu producătorul de automobile Audi, după 19 ani! Contractul expiră pe 30 iunie, iar cele două părți au decis să nu-l reînnoiască, după ce nu s-a ajuns la un acord economic. 

De asemenea, Audi intenționează să renunțe la mai multe contracte pentru a se concentra în principal pe parteneriatul pe care îl are cu Bayern Munchen.

Un club cu pretenții din Liga 1, în atenția unor investitori din Germania: „Am niște propuneri, vor să ne punem la discuții”
INVESTITORI
Un club cu pretenții din Liga 1, în atenția unor investitori din Germania: „Am niște propuneri, vor să ne punem la discuții”

BMW va fi noul sponsor al lui Real Madrid

Madrilenii au găsit deja un înlocuitor și au ajuns la un acord cu BMW, care va deveni unul dintre principalii sponsori ai clubului și se va ocupa de furnizarea de mașini pentru jucătorii primei echipe, iar anunțul va fi făcut în perioada următoare, informează sursa menționată anterior.

BMW este și sponsorul lui AC Milan, unde furnizează mașini jucătorilor echipei italiene încă de anul trecut, când marca germană a decis să intre în lumea fotbalului.

Real Madrid, lovitură de imagine

Nu au fost făcute publice detaliile financiare, însă noul acord dintre BMW și Real Madrid va fi similar cu cel pe care madrilenii îl au în prezent cu Audi.

2,3 milioane de euroeste valoarea autoturismelor primite de jucătorii lui Real Madrid din partea Audi

Real Madrid continuă astfel să își crească veniturile, care se vor multiplica exponențial odată cu noul stadion, care va fi gata peste un an, în iunie 2023. Clubul estimează că veniturile vor crește cu aproximativ 300 de milioane de euro. În plus, se presupune că BMW va juca un rol important în proiectul noului stadion.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Secretul carierei lui Cristi Chivu, dezvăluit de fostul fundaș: „Unii uită sau ignoră acest lucru”

Transfer perfectat astăzi » Când va fi anunțat și cât va câștiga Paul Pogba la Juventus

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
contrabas3
contrabas3  •  24 Iunie 2022, 17:02

Audi… dar și vedi? Lol!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează