INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EL CLASICO

REAL MADRID - BARCELONA // FOTO A greșit VAR-ul la El Clasico? Vinicius, călcat de Arthur în careu

FOTO: Captură @TV Telekom Sport +7   FOTO
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2020 23:44

Real Madrid a câștigat derby-ul cu Barcelona, scor 2-0. Gazdele au cerut o lovitură de la 11 metri în minutul 55, la scorul de 0-0.

Brazilianul Vinicius Junior (19 ani) a pătruns în careu din flancul stâng al atacului și s-a prăbușit după un duel cu apărătorii catalani. În preajma lui s-au aflat Semedo, Pique și Arthur. Cel din urmă îl calcă pe gleznă, moment care declanșează un plonjon artistic din partea lui Vinicius. 

Arbitrul Mateu Lahoz a lăsat jocul să meargă, asigurându-i pe elevii lui Zidane că va discuta cu oamenii din camera VAR. Nicio sancțiune nu a fost aplicată, în ciuda faptului că reluările demonstrează clar contactul la nivelul picioarelor.

+3 FOTO

Vezi și: 

REAL MADRID - BARCELONA // VIDEO Are Lionel Messi probleme? Starul catalanilor le-a dat mari emoții fanilor înaintea El Clasico

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează