INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA 3-1

Concluziile lui Ancelotti după ce a făcut-o șah mat pe Barcelona: „Acum nu am mai inovat nimic” + Ce a spus Xavi

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 octombrie 2022 20:05 / Actualizat luni, 17 octombrie 2022 08:54

Real Madrid s-a impus fără emoții în El Clasico, 3-1 contra Barcelonei, la capătul unui meci dominat de formația blanco.

După meciul care a dus-o pe Real pe primul loc în La Liga, Carlo Ancelotti a explicat ce făcut diferit față de precedentul meci, în care Barcelona a învins cu 4-0. 

Salah decide derby-ul exploziv de pe Anfield Road » Haaland a fost anihilat de Van Dijk, iar City pierde primul meci al sezonului! Clasamentul ACUM
Liverpool - Manchester City 1-0
Salah decide derby-ul exploziv de pe Anfield Road » Haaland a fost anihilat de Van Dijk, iar City pierde primul meci al sezonului! Clasamentul ACUM

Concluziile lui Carlo Ancelotti după Real Madrid - Barcelona 

„Echipa a jucat bine cu și fără minge. A avut încredere. Am preluat repede conducerea și am putut controla totul. În acel 4-0 am schimbat ceva și nu a fost bine. 

De data asta am încercat să nu inovez nimic. Fiecare jucător a fost pe poziția lui și au jucat foarte bine. Am luat 3 puncte unei rivale, dar sezonul este lung”, a spus Ancelotti, potrivit Mundo Deportivo. 

Explicațiile lui Xavi pentru înfrângerea din El Clasico 

„Sunt foarte trist și dezamăgit. Nu dau vina pe jucători. Eu sunt principalul vinovat. Este o greșeală făcută de mine. Nu ne-a ieșit nimic, nu am știu să profităm de situații. 

Nu pot fi mulțumit de ceva când pierdem cu 3-1. Nu am fost la cel mai bun nivel, așa cum trebuie s-o faci în fața unei echipe mari. Trebuie să fim mai agresivi. Trebuie să ieșim din această situație negativă”, a declarat Xavi.

FOTO. Cele mai tari glume după Real Madrid - Barcelona

+24 FOTO

Citește și: 

S-a accidentat, apoi a început să plângă la interviu » Poate rata Mondialul: „Mă doare și când merg. Sunt așa aproape să-mi îndeplinesc visul...”

Manchester United este interesată de unul din cei mai în formă jucători din Serie A! Superstarul așteptat pe „Teatrul Viselor”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close