INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEVANTE - REAL MADRID

FOTO O fotografie și mii de suspiciuni » Ce se află în spatele unei banale imagini cu Carlo Ancelotti

Fanii lui Real Madrid au tresărit astăzi, după apariția unei imagini pe contul oficial de Instagram.
Fanii lui Real Madrid au tresărit astăzi, după apariția unei imagini pe contul oficial de Instagram.

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2021 17:40 / Actualizat duminica, 22 august 2021 18:12

Fanii lui Real Madrid au tresărit astăzi, după apariția unei imagini pe contul oficial de Instagram. 

Delegația madrilenilor se află la Valencia, Real urmând să o înfrunte diseară pe Levante. Așa cum se întâmplă în mod tradițional, pe contul oficial de Instagram al lui Real au apărut imagini din momentul în care echipa lui Ancelotti a ajuns la hotelul unde va fi cazată în Valencia. 

Tricoul din umbră

O fotografie și mii de suspiciuni » Ce se află în spatele unei banale imagini cu Carlo Ancelotti

Un detaliu inedit a aprins imaginația suporterilor lui Real. O fotografie care îl înfățișează pe Ancelotti ascunde un amănunt interesant. În spatele italianului, pe un gard, un tricou al lui Kylian Mbappe stă la loc de cinste. Pe Twitter, suflarea „Los Blancos” a „erupt”: „E un semn clar, vine la noi!”.

S-a făcut! Real Madrid a vândut un jucător la Arsenal: 40 de milioane de euro pentru „los blancos”
ANGLIA
S-a făcut! Real Madrid a vândut un jucător la Arsenal: 40 de milioane de euro pentru „los blancos”

Mbappe: „Cel mai mare vis? Să câștig UCL alături de PSG”

Kylian Mbappe pare conștient că va rămâne la PSG cel puțin pentru încă un sezon, deși dorința atacantului este de a îmbrăca tricoul lui Real Madrid

PSG e pe cale să își construiască un veritabil dream-team, iar Nasser Al-Khelaifi dă asigurări că Mbappe va continua pe Parc des Princes, întregind o echipă stelară din care vor mai face parte Messi, Neymar sau Di Maria.

„Toată lumea cunoaște viitorul lui Mbappé. Este un jucător al lui PSG. Este competitiv, are o mentalitate de învingător. Am spus-o public”, a afirmat în urmă cu două săptămâni Nasser Al-Khelaifi, șeicul lui PSG. 

Deși nu și-a ascuns dorința de a îmbrăca la un moment dat tricoul lui Real Madrid, Kylian Mbappe a declarat răspicat care e marele său obiectiv: „Cel mai mare vis al meu este să câștig Liga Campionilor cu PSG, ar fi ceva fantastic”, a declarat campionul mondial en-titre, citat de AS.

42 de goluriși 11 assisturi a avut Kylian Mbappé sezonul precedent la PSG în 47 de meciuri 193 de goluri (132 de reușite și 61 de pase decisive) a influențat KM7 la PSG (173 de jocuri)

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Probleme pentru Barcelona: Gerard Pique s-a accidentat, celălalt stoper titular este suspendat

„Mai bine nu se putea” » Debut perfect pentru Simone Inzaghi pe banca campioanei Inter

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează