INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid, gata de o nouă lovitură » 90 de milioane de euro pregătite pentru un star din Bundesliga

Jude Bellingham (Borussia Dortmund)
Foto: Imago
Jude Bellingham (Borussia Dortmund) Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2022 18:07 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2022 20:50

Real Madrid este interesată de serviciile lui Jude Bellingham (18 ani), mijlocașul englez al Borussiei Dortmund, anunță The Sun.

După ce i-au transferat pe Aurelian Tchouameni și pe Antonio Rudiger, madrilenii pregătesc un nou transfer important pentru a-și întări linia de mijloc.

Pleacă Edi, dar cine vine? Ce selecționer ar putea alege FRF dacă-l demite pe Iordănescu
SELECȚIONER
Pleacă Edi, dar cine vine? Ce selecționer ar putea alege FRF dacă-l demite pe Iordănescu

Jude Bellingham, noua țintă a lui Real Madrid

După ce a reușit să câștige al 35-lea titlu de campioană a Spaniei și al 14-lea titlu de Champions League, Real Madrid pregătește schimbul de generații. Astfel, „Los Blancos” vor să-l transfere pe Jude Bellingham, tânărul mijlocaș care a impresionat la Borussia Dortmund. 

Potrivit presei britanice, Florentino Perez este dispus să ofere 90 de milioane de euro pentru starul englez, însă transferul nu va fi ușor de realizat. Borussia Dortmund s-a despărțit de Erling Haaland în această vară, iar oficialii clubului nu își doresc să mai piardă un alt jucător important. 

În plus, Bellingham are contract până la finalul sezonului 2025 cu BVB, astfel că doar o sumă importantă de transfer i-ar putea convinge pe oficialii germani să-i dea drumul tânărului fotbalist englez.

Jude Bellingham a debutat pentru Borussia Dortmund în august 2019, moment în care avea numai 16 ani. Mijlocașul a confirmat în scurtă vreme încrederea oferită, devenind un jucător de bază pentru vicecampioana din Bundesliga. 

În sezonul recent încheiat, Bellingham a fost folosit în 32 de meciuri de campionat, contribuind la 11 dintre golurile echipei din Dortmund (3 goluri, 8 pase decisive).

10 goluri și 18 pase de golsunt cifrele lui Jude Bellingham în cele 90 de meciuri jucate până acum pentru Borussia Dortmund

80 de milioane de euroeste cota de piață a lui Jude Bellingham, conform Transfermarkt.com

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

ANALIZĂ GSP Alarmă în Europa: vine Ungaria » Cum a reușit să învingă marile puteri ale Europei

Donnarumma a răbufnit după umilința Italiei cu Germania + cum s-a descurcat Istvan Kovacs

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează