INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid, victorie fără emoții cu Valencia » Două goluri frumoase și o accidentare

Real Madrid - Valencia 2-0 // foto: Guliver/gettyimages +5   FOTO
Real Madrid - Valencia 2-0 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2021 19:14 / Actualizat duminica, 14 februarie 2021 19:33

Real Madrid a câștigat categoric meciul cu Valencia din La Liga, scor 2-0, contând pentru etapa 23.

Real Madrid a urcat pe locul 2 în La Liga după succesul cu Valencia de pe stadionul „Alfredo di Stefano”. Gazdele au deschis scorul rapid, în minutul 12, printr-un gol superb al lui Karim Benzema. Francezul a șutat din afara careului de 16 metri, pe jos, lângă bara stângă a porții apărate de Jaume Domenech.

Dani Carvajal, accidentat

Entuziasmul madrilenilor a fost tăiat de accidentarea lui Dani Carvajal. Fundașul dreapta spaniol se afla la primul meci după mai bine de o lună, însă a acuzat o problemă musculară, astfel că în minutul 28 a fost schimbat cu Lucas Vazquez.

Schimbarea a fost inspirată, pentru că Vazquez a oferit pasa de gol la reușita de 2-0, semnată de Toni Kroos. Spaniolul a pasat la marginea careului de 16 metri, de unde Kroos a reluat elegant, la firul ierbii, lângă bară.

+1 FOTO

Începutul părții secunde le-a aparținut tot madrilenilor, care au celebrat golul de 3-0 în minutul 62. Totuși, reușita lui Ferland Mendy a fost anulată pentru ofsaid, după ce francezul s-a aflat în afara jocului cu o parte a tălpii.

Real a ridicat piciorul de pe pedala de accelerație, dar Valencia nu a replicat periculos în vreun moment. De altfel, „liliecii” au expediat un singur șut pe spațiul porții apărate de Thibaut Courtois!

+1 FOTO

Real Madrid, pe 2 în La Liga

Cu 49 de puncte din 23 de meciuri, Real Madrid ocupă locul 2 în La Liga. Liderul Atletico are 54 de puncte, dar și două meciuri în minus față de echipa blanco. Valencia, în schimb, ocupă locul 12, cu 24 de puncte, doar 3 peste prima echipă care ocupă un loc retrogradabil, Real Valladolid.

Citește mai multe știri din La Liga:

Barcelona - Alaves 5-1. Lionel Messi, o nouă performanță istorică în tricoul Barcelonei » Argentinianul a egalat recordul lui Xavi

„Influencerul” Zinedine Zidane » Câți bani face antrenorul lui Real Madrid din Instagram

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează