INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Remarcă surprinzătoare a lui Thierry Henry: "El este singurul atacant de talie mondială din Premier League!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat marti, 26 septembrie 2017 20:57

Sergio Aguero, 29 de ani, este singurul vârf de clasă mondială din campionatul englez, susține Thierry Henry, conform Mirror.

Autor a 7 goluri în tot atâtea partide, internaționalul argentinian este într-o formă excelentă în tricoul lui Manchester City, fapt remarcat și de fostul atacant al lui Arsenal. Deși Alvaro Morata și Romelu Lukaku, cu câte 5 goluri, respectiv Harry Kane, cu 4 goluri, au de asemenea un debut excelent de stagiu, francezul punctează longevitatea lui Aguero, aflat deja la al 7-lea sezon în Premier League.

"Singurul atacant de talie mondială este Aguero, dovadă fiind performanțele atinse an de an în acest campionat. Trebuie să-i oferim puțină recunoștință, uneori cred că îl trecem cu vederea pe Aguero, de parcă nici n-ar exista. În Premier League, la națională, în Champions League, de câte ori, pentru câte sezoane - despre asta vorbim", este de părere fostul internațional francez, care consideră, totuși, că ceilalți trei vor ajunge într-un final la nivelul lui Aguero.

176 de goluriîn 260 de partide a reușit Sergio "Kun" Aguero în tricoul lui Manchester City, câștigând titlul de golgeter în sezonul 2014-15

"Lukaku abia a ajuns la United, a jucat puțin în Champions League. Pentru Harry Kane a fost mult prea scurtă aventura în Liga Campionilor, la fel și în Europa League și la Campionatul European. Morata a fost de prea multe ori pe banca de rezerve la Real, a avut un sezon fabulos la Juventus, dar să nu uităm că juca alături de Llorente și Tevez. Vor ajunge departe, ar trebui să fim bucuroși că avem astfel de fotbaliști în Premier League", a declarat Henry.

sursa: mirror.co.uk

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează