CAMPIONATE  ·  CORONAVIRUS

Revine fotbalul » Încă un campionat important din Europa a anunțat data la care și-ar putea relua etapele

Meciurile din Olanda ar trebui să înceapă pe 19 iunie +10 FOTO
Meciurile din Olanda ar trebui să înceapă pe 19 iunie

Miercuri, 08 Aprilie, 08:14

Campionatul din Olanda ar urma să se reia pe data de 19 iunie, conform unui anunț oficial al Federației de Fotbal batave (KNVB).

„La solicitarea cluburilor, am explicat cum ar arăta scenariul în care autoritățile medicale și Guvernul ar da undă verde pentru a reporni anumite activități în Olanda. Am luat în calcul, deci, ca fotbalul să se reia pe 19 iunie”, se arată într-un comunicat KNVB.

Antrenamentele ar urma să fie reluate la jumătatea lunii mai. Această veste vine în contextul anunțului făcut de UEFA, care a decis că pot fi programate meciuri din acest sezon în lunile iulie și august.

Germania e prima care se pregătește de reluarea campionatului

În plină pandemie de coronavirus, o decizie importantă a fost luată în Germania: Bundesliga va fi reluat pe 1 sau 8 mai cu efective reduse de două ori și jumătate decât în mod normal în cazul unei partide cu tribunele goale - detalii, AICI!

Bayern Munchen, primul gigant din Europa care a reluat antrenamentele

+11 FOTO

După Leipzig, Schalke și Borussia Dortmund, campioana Bayern Munchen a reluat și ea pregătirea, chiar dacă Bundesliga este momentat suspendată din cauza pandemiei de coronavirus.

Jucătorii din cele cinci grupuri s-au pregătit pe trei terenuri și nu au putut comunica în timpul ședinței de pregătire.

VIDEO Fotbalul în Belarus continuă să facă abstracție de pandemie

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1