INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRESĂ SPANIOLĂ

Revoltă în Spania! Conflictul Ronaldo-Real Madrid, comparat cu ISIS » Prima pagină scandaloasă a ziarului de casă al Barcelonei

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iunie 2017 14:08

Presa internațională e concentrată pe aparenta ruptură dintre Cristiano Ronaldo și Florentino Perez. Portughezii de la A Bola au scris că fotbalistul ar fi anunțat că vrea să plece din Spania după ce a fost acuzat de fraudă fiscală de 15 milioane de euro.

Ronaldo a fost pus sub acuzare de evaziune pentru acea sumă, iar această problemă i-ar putea aduce celui mai bun jucător al lumii chiar o condamnare la închisoare.

Presa catalană nu ignoră subiectul, iar ziarul de casă al Barcelonei, Sport, a ieșit azi cu o primă pagină scandaloasă.

Încercând un joc de cuvinte în care sunt folosite inițialele prenumelor lui Cristiano Ronaldo și cuvântul criză (crisis), aceștia au accentuat pe prima pagină "ISIS", numele organizației teroriste, cu portocaliu.

Fanii lui Real Madrid s-au revoltat pe rețelele de socializare și cer sancționarea publicației catalane: "E o rușine, au depășit orice limită!", "Având în vedere prin mâinile câtor jurnaliști trece prima pagină până se publică, e imposibil să fi fost o greșeală!", "Nu pot să cred că au publicat așa ceva, clubul Real Madrid trebuie să ia măsuri".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  17 Iunie 2017, 16:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează