INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Cum mergea Roman Abramovic la meciurile lui Chelsea: „Avea un avion cu reacție, în caz că trebuie să scape”

Roman Abramovich / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Roman Abramovich / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2022 15:06 / Actualizat luni, 07 martie 2022 15:11

Karren Brady (52 de ani), vicepreședintele celor de la West Ham, a făcut dezvăluiri despre obiceiurile oligarhului Roman Abramovic, cel care a anunțat că vinde Chelsea după 19 ani petrecuți la formația londoneză.

Mai multe personaje importante din Premier League l-au descris în ultimele zile pe Abramovic, în contextul în care miliardarul a anunțat că pleacă de la Chelsea, legătura cu Vladimir Putin și războiul declanșat de președintele rus forțându-l să ia această decizie. 

Karren Brady, o figură inconfundabilă în sportul britanic, a relatat un episod petrecut în perioada în care activa la Birmingham.  O vizită a afaceristului rus pe arena „St. Andrew's” vorbește de la sine despre influența lui Abramovic. 

Karren Brady, dezvăluiri despre Abramovic: „Avea un avion cu reacție în caz că ar fi trebuit să scape de cineva sau ceva”

„Eram la Birmingham City când Abramovic a venit să ne vadă cum jucam cu Chelsea în FA Cup. Mi s-a spus că are un avion cu reacție parcat permanent pe o pistă în caz că ar trebui să scape de cineva sau de ceva.

A sosit cu gărzi de corp înarmate și a trebuit să subliniem că este împotriva legii să poarte arme în Marea Britanie. Dar toți cei asociați cu Chelsea, inclusiv el, nu au arătat decât profesionalism și respect”, a spus Karren Brady, conform Daily Star

Gest scandalos al fanilor lui Chelsea » Ce au făcut în timpul momentului dedicat Ucrainei + Reacția lui Thomas Tuchel
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Gest scandalos al fanilor lui Chelsea » Ce au făcut în timpul momentului dedicat Ucrainei + Reacția lui Thomas Tuchel

Abramovic riscă până la 15 ani de pușcărie dacă se întoarce în Rusia!

Roman Abramovic riscă să facă ani grei de pușcărie dacă se întoarce în Rusia după ultima lege pe care parlamentul de la Kremlin a aprobat-o.

După ce a decis să vândă Chelsea pentru a se delimita de Vladimir Putin și de războiul pornit de acesta în Ucraina, Abramovic este acum în pericol să nu se mai poată întoarcă în Rusia.

Potrivit britanicilor de la Daily Mail, Abramovic riscă până la 15 ani de pușcărie dacă intră în Rusia pe motiv că ar fi răspânidt „fake-news-uri” în comunicatul său în care anunța că vinde Chelsea.

Acesta a folosit cuvintele „război în Ucraina” în comunicatul dat în loc de „denazificare”, termenul folosit de propaganda de la Moscova.

Vineri, parlamentul rus a instituit o nouă lege pentru toți jurnaliștii și opiniile publice anti-Putin, astfel că orice persoană care oferă o declarație care este catalogată drept „fake news” riscă închiosare, pedeapsa maximă fiind de 15 ani.

VIDEO Emil Caras, secundul celor de la Dinamo Kiev: „E de nedescris ce se întâmplă în Ucraina. E inuman!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Abramovic riscă până la 15 ani de pușcărie dacă se întoarce în Rusia!

FOTO Rușii atacă și stadioanele Ucrainei! Arenă din nordul țării lovită în plin

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close