INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Regretul carierei lui Ronaldinho » Cel mai frumos gol pe care brazilianul NU l-a marcat: „Și acum mă doare”

Ronaldinho/ FOTO: Imago
Ronaldinho/ FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2022 16:27 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2022 17:23

Ronaldinho (42 de ani), fostul fotbalist uriaș al Barcelonei, a rememorat la Radio Marca una dintre cele mai frumoase faze reușite în carieră.

Marele regret al brazilianului provine din perioada când era considerat cel mai bun fotbalist al planetei. Mai exact, în sezonul 2006-2007, într-un meci cu Athletic Bilbao din campionatul spaniol, Ronaldinho a reușit o fază superbă, dar care s-a încheiat cu o ratare, după ce driblase mai mulți adversari.

Presa din Turcia susține că există o ofertă pentru Moruțan de 10 milioane de euro! Cât ar primi FCSB dacă transferul s-ar realiza!
STRANIERI
Presa din Turcia susține că există o ofertă pentru Moruțan de 10 milioane de euro! Cât ar primi FCSB dacă transferul s-ar realiza!

Ronaldinho, marele regret al carierei

Ronaldinho a vorbit la emisiunea „Pizzara de Quintana” de la Radio Marca și a recunoscut că ratarea din acel meci cu Bilbao i-a rămas ca un ghimpe în suflet. Atunci, brazilianul a driblat spectaculos 3 adversari, apoi a trimis un lob peste portarul advers, dintr-un unghi închis, dar mingea a lovit bara transversală.

„Și acum mă doare acea ratare!” a recunoscut „Dințosul”

Ronaldinho, impresionat de Pedri

Legendarul brazilian are mare încredere în potențialul lui Pedri (19), tânărul fotbalist al Barcelonei. Mijlocașul spaniol a fost decisiv în victoria Barcelonei cu Sevilla, scor 1-0, în ultima etapă de La Liga. Pedri marcat un gol spectaculos, după ce a „culcat” doi adversari și a șutat imparabil la colțul lung, impresionându-l pe Ronaldinho.

„Este foarte bun și are multă calitate. Va scrie istorie! Poate marca o epocă, demonstrează că este capabil de asta și sper să și reușească”, a declarat brazilianul despre Pedri, potrivit Mundo Deportivo.

Citește și:

Acord până în 2026! Barcelona îi prelungește contractul unui titular: clauză de un miliard de euro!

Un fost selecționer nu-l menajează pe Messi: „E ca un bunic. Ar trebui să fie rezervă la Mondial”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
doxin
doxin  •  06 Aprilie 2022, 23:16

Pai cum a fost gol daca nu l-a marcat?:))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează