INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

VIDEO Ronaldo a marcat golul 100 în Premier League și l-a impresionat pe Lineker: „Ce forță mentală și ce caracter are acest om. Remarcabil”

Bruno Fernandes și Cristiano Ronaldo/ foto Imago Images
Bruno Fernandes și Cristiano Ronaldo/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 aprilie 2022 16:15 / Actualizat sambata, 23 aprilie 2022 16:21

Cristiano Ronaldo (37 de ani), atacantul lui Manchester United, a reușit să marcheze în partida cu Arsenal, din etapa #34 din Premier League, la scorul de 2-0 pentru londonezi. A fost golul cu numărul 100 pentru Ronaldo în Premier League, la finalul unei săptămâni tragice pentru portughez.

Pe 18 aprilie, Cristiano a anunțat pe rețelele de socializare că și-a pierdut fiul la naștere. Golul marcat de portughez cu Arsenal l-a impresionat teribil pe Gary Lineker, care a ținut să îi laude forța mentală portughezului.

Fostul fotbalist de la FCSB, despre chinurile îndurate din cauza lui Becali: „M-au trimis la echipa a doua, m-au băgat în șomaj tehnic”
FCSB
Fostul fotbalist de la FCSB, despre chinurile îndurate din cauza lui Becali: „M-au trimis la echipa a doua, m-au băgat în șomaj tehnic”

Lineker, impresionat de Ronaldo

„100 de goluri în Premier League pentru incredibilul Cristiano. Să reușească această performanță la finalul unei săptămâni atât de tragice pentru familia sa, vorbește despre forța mntală și tăria de caracter a acestui om. Remarcabil!”, a transmis Lineker pe Twitter.

VIDEO. Golul lui Ronaldo cu Arsenal

Cristiano a reușit să marcheze în minutul 34 al partidei cu Arsenal, la scorul de 2-0 pentru „tunari”. Portughezul a trimis mingea în vinclu, din apropierea porții, după centrarea lui Matic. Ronaldo a mai reușit să marcheze peste 100 de goluri în alte două competiții:

  • 311 goluri în La Liga, pentru Real Madrid
  • 140 de goluri în Liga Campionilor, pentru Manchester United, Real Madrid și Juventus

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Clipe de groază! Harry Maguire, amenințat: „Ai 72h la dispoziție să părăsești orașul Manchester, altfel te aruncăm în aer! Ai 3 bombe în casă”

Un fost campion cu Bayern, sătul de cazul Haaland: „Cred că va ajuta Dortmund dacă va dispărea de la echipă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ge0x
ge0x  •  23 Aprilie 2022, 17:02

De când bate pârlitul de Bruno Fernandes penalty în locul lui Ronaldo?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează