INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Noi probleme la Manchester United » Cristiano Ronaldo și Harry Maguire, duel pentru banderolă

Harry Maguire și Cristiano Ronaldo/ foto: Guliver/GettyImages
Harry Maguire și Cristiano Ronaldo/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 februarie 2022 14:38 / Actualizat vineri, 18 februarie 2022 15:13

Manchester United a câștigat marți cu Brighton, scor 2-0, într-o restanță din etapa cu numărul 18 din Premier League. „Diavolii” au ajuns la 43 de puncte și au urcat pe locul 4, ultimul care duce în Liga Campionilor, dar în cadrul echipei tot nu este liniște.

Potrivit englezilor de la Mirror, Cristiano Ronaldo (37 de ani) și Harry Maguire (28) duc o luptă pentru putere în cadrul vestiarului. Cei doi ar fi avut discuții cu antrenorul Ralf Rangnick în legătură cu banderola de căpitan, deținută momentan de fundașul central.

Cristiano Ronaldo și Harry Maguire, duel pentru banderolă

Conform sursei citate, antrenorul lui Manchester United vrea să îl deposedeze pe Maguire de banderolă, pentru a-i lua presiunea suplimentară de pe umeri. Fundașului nu i-a picat prea bine vestea, deoarece simte că este dat la o parte.

Cristiano, cel mai titrat fotbalist din lotul lui United, este văzut drept un model de către jucătorii mai tineri ai „diavolilor”, precum Jadon Sancho, Marcus Rashford sau Scott McTominay. Antrenorul Ralf Rangnick vrea să profite de acest lucru și să îl numească pe „lusitan” drept noul căpitan al echipei.

Paul Pogba ar putea face o schimbare-șoc în Premier League » E dorit de Guardiola la Manchester City
MANCHESTER CITY
Paul Pogba ar putea face o schimbare-șoc în Premier League » E dorit de Guardiola la Manchester City

Jurnaliștii englezi susțin că vestiarul lui Manchester United este împărțit, deoarece sunt și jucători care îl sprijină pe Maguire și au încredere în calitățile sale de căpitan.

Ronaldo l-a sprijinit pe Maguire în trecut

Sursele Mirror din cadrul clubului Manchester United susțin că Ronaldo i-a luat apărarea lui Maguire atunci când fundașul a fost criticat, dar a fost mai puțin vocal în ultimele săptămâni:

„Inițial, Ronaldo le cerea celorlalți fotbaliști să îl susțină pe Maguire. Acum, problema este că antrenorul vrea ca portughezul să le fie mentor celor mai tineri. Acest lucru l-a lăsat fără orizonturi pe Harry, care trebuie să îl sprijine oricum pe Ronaldo, pentru a păstra o atmosferă decentă în vestiar”.

87 de milioane de europlătea Manchester United pentru transferul lui Maguire de la Leicester, în vara anului 2019

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

„10 milioane de regrete” » Moruțan și Cicâldău, „taxați” în presa din Turcia: „Sunt departe de așteptări”

Au sărit „siguranțele” la Bayern! Tensiuni între conducători mai ceva ca-n Liga 1: „E prea multă armonie, nu văd niciun scandal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  19 Februarie 2022, 02:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează