INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

video A cedat din nou nervos: „Mă omorâți în fiecare zi și acum vreți să vorbiți cu mine?!”

Sadio Mane a cedat din nou nervos. Foto: Imago Images
Sadio Mane a cedat din nou nervos. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 24 iulie 2023 16:40 / Actualizat luni, 24 iulie 2023 16:40

Sadio Mane (31 de ani) a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliștii, la prezentarea oficială a lotului lui Bayern pentru sezonul viitor. Aflat în negocieri cu Al-Nassr, senegalezul e supărat că presa îl critică frecvent în ultima vreme.

Aflat pe picior de plecare, după ce s-a înțeles cu Al-Nassr, Sadio Mane a mai bifat o ieșire necontrolată. 

Farul, FCSB, CFR Cluj și Sepsi și-au aflat posibilele adversare din turul 3 preliminar al ECL! Oponent de foc pentru roș-albaștri
TRAGERE LA SORȚI
Farul, FCSB, CFR Cluj și Sepsi și-au aflat posibilele adversare din turul 3 preliminar al ECL! Oponent de foc pentru roș-albaștri

Duminică, Bayern și-a prezentat lotul pentru sezonul viitor în fața a 45.000 de spectatori, însă internaționalul senegalez n-a părut deloc conectat la spectacolul oferit suporterilor. Mai mult, la final, în zona mixtă, a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliștii.

Sadio Mane este la a treia ieșire nervoasă

Mane a apărut însoțit de Joshua Kimmich și a arătat spre coechipierul său când reporterii l-au oprit ca să-i pună câteva întrebări: „Discutați cu el, el este căpitanul. Mă «omorâți» în fiecare zi și acum vreți să vorbiți cu mine?!”. După care le-a întors spatele și a plecat.

Acesta este al treilea incident în care e implicat fostul atacant al lui Liverpool de când s-a transferat la Bayern, vara trecută. La finele „optimii”-retur cu Paris SG (2-0), din Champions League, i-a cerut socoteală antrenorului de atunci, Julian Nagelmann, pentru că l-a introdus abia pe final (83).

Iar la 0-3 cu Manchester City, în prima manșă a „sferturilor”, i-a tras un pumn în figură, la vestiare, coechipierului Leroy Sane. El a fost amendat cu 350.000 de euro, cea mai mare sancțiune pecuniară dictată vreodată de Bayern împotriva unui jucător, și a fost pus încă de atunci pe lista neagră.

Lui Sadio Mane i s-a pus în vedere să-și caute echipă

Mai nou, la reluarea pregătirilor, antrenorul Thomas Tuchel i-a pus în vedere, voalat, că este mai bine să-și caute echipă: „Primul său sezon la Bayern a fost departe de a fi satisfăcător. Până acum, nu s-a ridicat deloc la înălțimea așteptărilor. Iar pe flancul stâng, concurența este enormă. Pentru Sadio va fi complicat în următoarele luni”.

30 de milioane de eurovrea Bayern în schimbul lui Sadio Mane. Două mai puțin decât a dat pe el vara trecută, când l-a achiziționat de la Liverpool

Citește și:

Megalovitură sau țeapă uriașă? » 3 dileme majore după venirea lui Konoplyanka la CFR

AMEȚITOR! Au pus pe masă 300 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează