INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Șanse minime pentru Zlatan să mai evolueze pentru United » Mourinho nu crede în revenirea suedezului + Primele imagini după operație

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2017 14:24

Zlatan Ibrahimovici a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate în returul jucat de United în sferturile de finală ale Europa League cu Anderlecht, iar Jose Mourinho a lăsat să se înțeleagă că suedezul nu va mai reveni la cel mai înalt nivel.

Atacantul de 35 de ani a fost operat și susține că este gata să lupte pentru revenire, înaintea lunilor de recuperare pe care va fi nevoit să le urmeze. 

Ibrahimovici are contract cu Manchester United până la finalul acestui sezon, însă șefii "diavolilor" nu au luat încă o decizie în privința viitorului lui Zlatan pe Old Trafford, iar Mourinho nu pare să-l ia în considerare pe suedez pentru planurile de viitor.

Atacantul s-a operat în Pittsburgh și o parte a perioadei de recuperare o va petrece în Statele Unite.

17 goluri
a marcat Zlatan Ibrahimovici în acest sezon de Premier League

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
883758598355956
Adrian Fulgos  •  07 Mai 2017, 15:41

Tipic Mourinho. Îi uita repede pe cei care l-au ajutat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close