INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI - INTER

Scandal monstru după Napoli - Inter » Sarri i-a aruncat cuvinte grele lui Mancini! "M-a făcut homosexual"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2016 12:34

Inter a cîștigat meciul din Cupa Italiei cu Napoli, scor 2-0. Vlad Chiricheș a fost integralist la gazde care au încasat cele două goluri de la Jovetici (75) și Ljajici (92). 

VEZI VIDEO

Meciul s-a terminat cu un adevărat scandal. Imediat după golul doi Maurizio Sarri a reacționat nervos la adresa antrenorului Interului, Roberto Mancini.

"Maurizio Sarri este rasist și astfel de oameni nu au ce căuta în fotbal. A folosit cuvinte rasiste. M-a înjurat non stop și m-a făcut homosexual.

Eu nu pot accepta așa ceva! Are 60 de ani, ar trebui să-i fie rușine. Putem avea dispute, ok, dar nu la nivelul ăsta.

Ne-am întîlnit la vestiare și și-a cerut scuze, dar i-am zis că ar trebui să-i fie rușine. În Anglia nu ar mai fi intrat pe teren", a zis Mancini conform Gazzetta.it.

Sarri a comentat și el incidentul și n-a fost așa impresionat de cele întîmplate. Vede totul ca un lucru normal: "Am auzit și am văzut lucruri mai urîte. Sper că Mancini își va schimba părerea despre mine. Nu a fost nici un fel de discriminare, nu am nimic cu homosexualii. Adrenalina din teren te face uneori să faci anumite glume proaste, dar disputele trebuie să se termine după 90 de minute. I-am cerut scuze, pentru mine totul e ok".  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
180529955635720
Vola Volavola  •  20 Ianuarie 2016, 22:14

Autorul articolului habar nu are ce scrie. Mancini acum cativa ani a declarat la TV ca este homosexual. Acum dupa meciul cu Napoli la acuzat pe Sarri de declaratii homofofe (nu rasiste fraiere)dupa ce napoletanul ia spus ,,frocio'' si ''finocchio''. asta cu rasistul ai ''plagiat'' dupa alti inculti ca tine.

fcu1948
fcu1948  •  20 Ianuarie 2016, 18:48
Postat de blacksun_14 pe 20 Ianuarie 2016, 15:15

echipele lui mancini sunt cele mai penale din istoria fotbalului mare.Acest pseudo antrenor care nu stiu cum nimereste doar la echipe de top a dus anti jocul si bulanul la rang de arta.Asta s-a intamplat din nefericire si aseara

Pseudo antrenorul Mancini are următorul palmares: 4 Cupe ale Italiei cu 3 echipe diferite (Fiorentina, Lazio și Inter), o Cupă a Angliei și o Cupă a Turciei + 4 campionate câștigate (3 cu Inter și 1 cu Manchester City) + 3 super cupe (2 în Italia + 1 în Anglia). Lasă că Manchester City nu a jucat nimic nici anul trecut și au avut trupă foarte bună, iar anul ăsta sunt în spatele unei nou promovate - Leicester. Același lucru e valabil și pentru Inter, anul trecut au fost praf și au terminat pe locul 8 cu 32 de puncte mai puțin decât campioana, iar anul acesta cu Mancini pe bancă se bat la titlu și sunt în semifinalele Cupei Italiei.

acid2006
acid2006  •  20 Ianuarie 2016, 16:34
Postat de blacksun_14 pe 20 Ianuarie 2016, 15:18

a antrenat in anglia mancinosul...a fost o carpa si o nulitate la city, i-au platit araboii bani la greu iar el saracul abia reusea sa faca echipa aia sa joace ceva fotbal...desi avea numai vedete in lot.Sarri pare un tip mai dur si dificil, dar la prima echipa mai importanta din cariera sa arata diferenta dintre un antrenor si un oportunist

Inter a fost peste Napoli la toate capitolele in meciul de aseara; de data asta, mai bun a fost Mancini.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează