INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Scandal uriaș! Atlético Madrid i-a cerut lui Antoine Griezmann să se întoarcă la club » Acuză jucătorul și Barcelona de lipsă de respect! 

Antoine Griezmann
Antoine Griezmann

Articol de - Publicat sambata, 06 iulie 2019 10:11

Madrilenii s-au înfuriat după ce Barcelona a cerut să nu mai achite clauza de 120 de milioane a lui Antoine Griezmann, dorind să plătească transferul în rate și să-l includă pe Semedo în afacere.

Barcelona voia să-l prezinte pe Antoine Griezmann joi, 11 iulie, dar e posibil să amâne totul. De la o declarație, s-a declanșat un scandal uriaș cu Atlético.

După ce Josep Maria Bartomeu, președintele blaugrana, a dezvăluit ieri că directorii generali ai celor două cluburi, catalanul Óscar Grau și madrilenul Gil Marín, s-au întâlnit joi pentru a discuta despre campionul mondial francez, los Colchoneros au replicat cu un comunicat extrem de dur. Acuzând Barcelona și fotbalistul de lipsă de respect.

S-au înțeles după victoria lui Atléti cu Juventus

"Pe 14 mai, Griezmann i-a anunțat pe Gil Marín, Diego Simeone și Andrea Berta (n.r. directorul sportiv) că a decis să plece la sfârșitul sezonului. În zilele ce au urmat, Atlético a aflat că Barça și jucătorul aveau o înțelegere din martie, imediat după meciul nostru cu Juventus din turul optimilor Ligii Campionilor, și că negociau termenii acordului de la jumătatea lui februarie", susține gruparea alb-roșie. Pactul fusese încheiat după ce Atléti câștigase prima manșă cu 2-0, pierzând apoi returul de la Torino (0-3).

"Barcelona l-a instigat pe Griezmann să încalce contractul"

Ce i-a înfuriat pe "plăpumari" a fost cererea Barcelonei. Catalanii n-ar mai fi vrut să achite clauza de reziliere de 120 de milioane, ci să-l considere ca un transfer (pentru a scăpa de taxe importante), pe care să-l plătească în rate, incluzând în tranzacție și un jucător, pe Semedo. 
I-au cerut lui Griezmann să se prezinte mâine la reunirea lotului. "Suntem indignați de acest comportament. Mai ales al Barcelonei, care l-a instigat pe fotbalist să încalce contractul cu Atlético într-un moment al sezonului când echipa era implicată în Champions League și în lupta pentru titlu chiar în fața Barcelonei. A încălcat perioada în care e permis să tratezi cu jucătorii, a încălcat integritatea acestui sport. Și a adus un mare prejudiciu clubului nostru". 

Singura cale a campioanei LaLiga de a-l mai avea pe Griezmann acum este să vireze imediat banii pentru clauza de reziliere. Altfel, e foarte posibil să-l piardă.

105.000.000 €ar fi salariul total al lui Griezmann în cinci ani la Barcelona: 18 + 18 + 21  + 23 + 25

133de goluri a înscris Griezmann în 257 de meciuri jucate la Atlético în toate competițiile

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
marian0904
marian0904  •  06 Iulie 2019, 17:16

Atletico stie sa negocieze. E clar ca francezul vrea sa plece, dar Barca vrea sa scape ieftin. Nu le merge smecheria.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează