INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Nicolo Fagioli, Sandro Tonali și Nicolo Zaniolo, în pericol să rateze Europeanul din Germania » Când ar putea veni sentința definitivă

Nicolo Zaniolo și Sandro Tonali, foto: Guliver/gettyimages
Nicolo Zaniolo și Sandro Tonali, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 10:11 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 11:35

Nicolo Fagioli (22 de ani), Sandro Tonali (23 de ani) și Nicolo Zaniolo (24 de ani) vor rata Campionatul European din 2024 dacă vor fi găsiți vinovați, indiferent dacă își vor recunoaște faptele sau nu.

Cei trei tineri fotbaliști italieni riscă o suspendare de 3 ani din activitate în cazul în care vor fi găsiți vinovați. Chiar și dacă-și vor recunoaște vinovăția, pedeapsa s-ar înjumătăți, dar tot vor rata Campionatul European din Germania, care se va disputa în 2024.

Nicolo Zaniolo și Sandro Tonali au în continuare mărturii diferite 

Fagioli, în acest moment, ar putea executa aproape o treime din pedeapsa minimă, adică un an din cei 3, după ce și-a recunoscut vina și a contribuit la o reconstrucție detaliată a faptelor și a implicărilor la mai multe niveluri. Zaniolo, fotbalistul împrumutat de la Galatasaray la Aston Villa, neagă în continuare acuzațiile și susține că a pariat doar la poker și blackjack.

În schimb, Tonali, fotbalistul cumpărat de Newcastle de la AC Milan în această vară pentru suma de 64 de milioane de euro, este dispus să-și recunoască vinovăția și să solicite consiliere psihologică pentru a scăpa de dependența de pariuri. El urmează să fie audiat în zilele următoare. 

Jucătorilor implicați li s-au explicat recent riscurile asociate pariurilor 

Cei trei tineri jucători au bifat multe prezențe la echipele de tineret ale naționalei Italiei, unde prin cursuri dedicate acestei teme, mai mulți experți le-au explicat riscurile asociate pariurilor.

Procesul ar urma să dureze între 4 și 5 luni, iar hotărârea finală ar veni nu mai devreme de mai-iunie anul viitor, susține Corriere dello Sport.

Dacă vor fi găsiți vinovați, Fagioli, Tonali și Zaniolo vor rata Euro 2024 și calificările ulterioare pentru Mondialul din 2026. Chiar și recunoscându-și vina, ei nu ar avea timp să revină la timp pentru turneul din Germania. 

Citește și alte articole:

„Galbenul” suspect primit de Tonali în minutul 92 a devenit viral, acum că italianul este investigat pentru pariuri ilegale
CONTROVERSĂ
„Galbenul” suspect primit de Tonali în minutul 92 a devenit viral, acum că italianul este investigat pentru pariuri ilegale
Șocant! Nicolo Zaniolo e suspectat că a organizat și răspândit o rețea de pariuri ilegale! + Și Leonardo Bonucci era implicat?!
ITALIA
Șocant! Nicolo Zaniolo e suspectat că a organizat și răspândit o rețea de pariuri ilegale! + Și Leonardo Bonucci era implicat?!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează