INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EVENIMENT

FOTO Selfie-ul care a devenit rapid viral » Vedetele lui PSG, în lift cu o sportivă din Rusia: „O zi normală la sală”

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat luni, 18 aprilie 2022 20:25 / Actualizat luni, 18 aprilie 2022 21:18

Rusoaica Marta Silchenko, o jucătoare de golf în vârstă de 17 ani, s-a întâlnit în lift cu vedetele lui PSG, în frunte cu Leo Messi, Kylian Mbappe și Neymar.

Cu câteva ore înainte de „Le Classique”, derby câștigat de PSG cu 2-1 contra lui Marseille, vedetele vicecampioanei Franței au făcut fericită o jucătoare de golf. 

Mircea Lucescu răspunde atacurilor din Ucraina: „Tot ce am făcut a fost să ajut naționala să se califice la Mondial”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Mircea Lucescu răspunde atacurilor din Ucraina: „Tot ce am făcut a fost să ajut naționala să se califice la Mondial”

Rusoaica Marta Silchenko se îndrepta către sala de forță, moment în care a dat nas în nas cu Lionel Messi, Neymar, Kylian Mbappe, Sergio Ramos, Gini Wijnaldum, Marquinhos, Mauro Icardi și Juan Bernat.

Selfie-ul care a devenit rapid viral » Vedetele lui PSG, în lift cu o sportivă din Rusia: „O zi normală la sală”
FOTO: Instagram

Tânără a fost pe fază, a scos rapid telefonul și a făcut o mulțime de selfie-uri: „O zi normală la sală. Tocmai am dat peste cei mai buni fotbaliști din lume în lift”. 

Imaginile au devenit virale pe Instagram și au obținut peste 150.000 de aprecieri. 

Le-a purtat noroc celor de la PSG

Într-o atmosferă relaxată pe Parc des Princes, galeria lui OM fiind interzisă la meci, PSG și-a respectat blazonul și s-a impus în fața marilor rivali.

Defensiva lui OM a rezistat mai puțin de 15 minute în fața superstarurilor de la PSG. În minutul 12, Marco Verratti a trimis o pasă lungă peste fundașii lui Marseille, iar Neymar a profitat de o nesincronizare în apărare. Starul brazilian a fost scăpat din marcaj de Rongier și a înscris fără emoții pe lângă portarul Lopez, ieșit mult din poartă.

După golul primit, oaspeții și-au schimbat atitudinea și au început să atace poarta parizienilor. Forcingul le-a fost răsplătit in minutul 31. Donnarumma nu a reușit să respingă convingător mingea trimisă de Dimitri Payet din corner, iar Caleta-Car a profitat, restabilind egalitatea.

Chiar înainte de pauză, Rongier a făcut henț în careu, iar „centralul" Letextier a dictat lovitură de la 11 metri, după ce a fost informat de sistemul VAR. Mbappe și-a asumat responsabilitatea și a înscris cu un șut foarte puternic, chiar dacă Lopez a ghicit colțul.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Benzema, omul care aduce titlul la Real Madrid. Din nou marcator decisiv și medie de un gol pe meci

Cum a aranjat Pique ca Supercupa să se joace în Arabia Saudită și ce comisioane grase s-au plătit

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1834556613328610
Dan Stanescu  •  18 Aprilie 2022, 22:13

Dacă vede Putin asta o arestează,poze cu occidentalii,pai poze cu el nu face,cu bărbatul fatal,pitic,libidinos si ...criminal,astept mesaje contra cu muoerile pro Putin,poate ma amenință si cu o nucleară.. ca altfel nu pot..a,si chel,am uitat!?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează