INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

A jucat doar 8 meciuri, dar e considerat lider la PSG » Ce scrie L'Equipe despre Sergio Ramos

Sergio Ramos/ foto: Imago Images
Sergio Ramos/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2022 16:46 / Actualizat joi, 21 aprilie 2022 17:03

Sergio Ramos (36 de ani) a jucat doar 8 meciuri în acest sezon la PSG, după transferul de la Real Madrid, din iulie 2021. Deși a lipsit în marea majoritate a meciurilor parizienilor din acest sezon, fundașul spaniol e lăudat pentru atitudinea sa de lider.

Ramos a reușit să marcheze al doilea său gol în campionatul francez, în victoria lui PSG cu Angers, 3-0, în etapa cu numărul 33 din Ligue 1. Primul gol al ibericului în tricoul francezilor a venit în ianuarie, într-o victorie cu 4-0 împotriva lui Reims.

Cristiano Ronaldo, mesaj de mulțumire pentru suporterii lui Liverpool: „Nu voi uita acest moment de respect și compasiune”
PREMIER LEAGUE
Cristiano Ronaldo, mesaj de mulțumire pentru suporterii lui Liverpool: „Nu voi uita acest moment de respect și compasiune”

L'Equipe îl laudă pe Sergio Ramos

„Veteranul spaniol a fost un lider dominant în defensivă. Experiența lui i-a permis să interpreteze situațiile de gol cu acuratețe. A fost un lider vocal și, de asemenea, a încercat să lumineze jocul parizienilor prin mingile sale lungi.

Golul său din lovitură de cap a fost splendid. Dar, mai presus de toate, și-a coordonat colegii din apărare. Când este acolo, el este adevăratul lider”, au scris jurnaliștii de la L'Equipe despre Ramos, căruia i-au acordat nota 7 pentru prestația din meciul cu Angers.

PSG, aproape de un nou titlu în Ligue 1

În partida cu Angers, timp de 75 de minute, PSG a avut titlul acontat matematic. Marseille a întors însă meciul cu Nantes, victorie 3-2, și întârzie deznodământul. E la 15 puncte în spatele lui PSG. Sărbătoarea se amână pentru runda viitoare, pe teren propriu, contra lui Lens. Parizienii au 77 de puncte în 33 de meciuri jucate.

Citelte și alte știri din fotbalul internațional:

Staff-ul lui Ancelotti, afacere de familie » Ginerele lui Carlo lucrează la Real Madrid: „Absolut nimic nu este interzis”

Erik ten Hag este noul antrenor al lui Manchester United » Detaliile contractului

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează