INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRF

VIDEO Ar prinde Sheriff Tiraspol play-off-ul în Liga 1? Ce a spus Răzvan Burleanu

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, nu e de acord cu Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice. Crede că Sheriff Tiraspol, campioana Republicii Moldova, ar prinde un loc de play-off în Liga 1.
Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, nu e de acord cu Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice. Crede că Sheriff Tiraspol, campioana Republicii Moldova, ar prinde un loc de play-off în Liga 1.

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 octombrie 2021 19:39 / Actualizat vineri, 01 octombrie 2021 19:39

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, nu e de acord cu Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice. Crede că Sheriff Tiraspol, campioana Republicii Moldova, ar prinde un loc de play-off în Liga 1. 

Sheriff Tiraspol este revelația sezonului în fotbalul european. Campioana Republicii Moldova a ajuns pentru prima dată în grupele Ligii Campionilor. Acolo are punctaj maxim, victorii cu Șahtior și cu Real Madrid. Cu toate astea, Mihai Stoichiță a opinat că Sheriff nu ar prinde play-off-ul în Liga 1. Răzvan Burleanu nu este de acord cu el. 

Răzvan Burleanu: „Sheriff ar putea ajunge în play-off în Liga 1”

„E dificil de spus dacă o echipă se califică sau nu în play-off. Poate doar dacă ești o Federație care trage sforile într-o direcție sau alta...

Eu mă bucur pentru ei, pentru fotbalul din estul Europei. Nu oricine poate câștiga cu Șahtior, cu Real Madrid. Cât despre ce loc ar putea ocupa în clasamentul nostru, în ceea ce privește bugetul este unul destul de mare, ar putea să ocupe un loc chiar în play-off-ul competiției, nu în play-out.

Îmi pare rău că nu vedem jucători moldoveni acolo. Această performanță de moment e posibil să nu producă un impact asupra fotbalului din Republica Moldova”, a spus Răzvan Burleanu, într-o conferință de presă, după Comitetul Executiv al FRF. 

Nu poate fi comparat cu fotbalul românesc. Dacă Sheriff Tiraspol ar juca la noi, nu ar câştiga campionatul. Poate în play-out ar fi. Este o conjunctură că au ajuns acolo. Au avut şi şansă, dar e momentul lor, unul fericit. Nu ştiu dacă va ţine foarte mult!
- Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice din cadrul FRF

VIDEO Răzvan Burleanu despre performanța lui Sheriff: „Păcat că nu sunt mai mulți moldoveni în echipă. Nu cred că va avea un impact asupra fotbalului din Republica Moldova”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Răzvan Lucescu așteaptă altceva de la Mitriță: „M-a dezamăgit cu Slovan”

Cristiano Ronaldo, victimă a crizei de combustibil din Marea Britanie » A stat 7 ore în benzinărie, dar n-a reușit să alimenteze

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1179991645355041
Iovan Popovici  •  02 Octombrie 2021, 17:20

Echipele pe care Sheriff lea eliminat pana la grupele L.C . Steaua Rosie si Dinamo Zagreb conduc in grupele lor din Euroliga cu punctaj maxim(sarbii au batut in ultimul meci Ludogorec in deplasare, iar croatii au invins categoric in Belgia). Daca in afara de asta adaugam victoriile cu Sahtior si Real, dar si jocul pe care il practica moldovenii(este adevarat ca fara niciun moldovean intre titulari), personal cred ca Sheriff ar castiga fluierand campionatul din Romania(sa nu uitam ca Steaua Rosie, echipa eliminata de Sheriff, daca avea nevoie putea invinge CFR cu 10-0(bine Doamne ca nu a fost nevoie de asta)!!!

sakamoto
sakamoto  •  01 Octombrie 2021, 22:56

Burleanu, Stoichita si Dragomir, specialistii lui peste...De ce nu s-au nascut dinsii in Africa? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zorrozabal
zorrozabal  •  01 Octombrie 2021, 21:22

Hm!Stoichita stie ce zice-cand zice ca Sheriff n-ar prinde un loc in play off,aici in...liga lui Becali!De ce?Simplu:pentru ca (inca)nu e in Cooperativa Omenia a cuviosului mafiot, iar cu CFR e incompatibila probabil-dupa ispravile lui dom profesor Dancu in Republica Moldova(cu „firma lui de sondaje electorale”),cand s-a facut de cacao- „gresind” pronosticurile cu...vreo 25%!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează