INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Sigurdsson, suspectat de pedofilie, „ascuns” de Everton » Jucătorii cer să i se dea numele, soția s-a mutat

Gylfi Sigurdsson a fost mutat la o adresă secretă, foto: Imago
Gylfi Sigurdsson a fost mutat la o adresă secretă, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 23 iulie 2021 13:28 / Actualizat vineri, 23 iulie 2021 13:28

Internaționalul islandez Gylfi Sigurdsson a fost mutat la o adresă secretă, pentru a fi protejat de un eventual atac. Colegii vor ca Everton să confirme oficial că el este anchetat, pentru a pune capăt speculațiilor

În Anglia, numele său nu a fost dezvăluit oficial, dar în țara sa, da. Cotidianul islandez Morgunbladid a scris că Gylfi Sigurdsson este jucătorul lui Everton arestat, interogat și eliberat pe cauțiune în timpul anchetei, fiind suspectat de pedofilie.

Viitorul lui Griezmann, decis » Președintele Barcelonei a făcut anunțul: „Există interes pentru jucător”
SPANIA
Viitorul lui Griezmann, decis » Președintele Barcelonei a făcut anunțul: „Există interes pentru jucător”

Gylfi Sigurdsson neagă! Soția s-a mutat și ea!

„Un fotbalist important pentru naționala sa, în vârstă de 31 de ani, căsătorit", cum a fost prezentat în Marea Britanie. Suspendat de club până la sfârșitul investigației, chiar dacă el ar fi negat toate acuzațiile la secția de poliție.

Momentan, Everton încearcă să-l protejeze. Pentru a evita un eventual atac, islandezul a fost mutat la o adresă secretă. Soția sa părăsind și ea casa lor în această perioadă. Și coechipierii nu au voie să-l contacteze!

Fabian Delph, atacat: „Nu este el"

Atmosfera a rămas însă foarte tensionată în vestiar. Jurnaliștii insulari susțin că jucătorii albaștri le-ar fi cerut șefilor să îi dea numele colegului lor anchetat. Vor să scape de agitație, fiind căutați permanent pentru a oferi informații despre acest caz, și nu mai vor să se facă speculații.

Imediat după ce s-a aflat de arestarea jucătorului lui Everton, pe rețelele de socializare a fost atacat Fabian Delph, și el internațional, 31 de ani, căsătorit. Dar presa britanică a reacționat prompt: „Eroare. Nu este el". A rămas doar Gylfi Sigurdsson cu acest profil.

Citește și: 

Harry Kane poate deveni al doilea cel mai scump transfer din istorie! A primit acceptul lui Tottenham

Ianis Hagi, titular în amicalul de 5 stele dintre Rangers și Arsenal! Spectacol cu 4 goluri pe Ibrox

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează