INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Silviu Lung Jr. despre coronavirus în Turcia: „S-au închis şi aici şcolile, restaurantele și cafenelele”

Silviu Lung Jr. s-a transferat în 2017 de la Astra Giurgiu la Kayserispor
Silviu Lung Jr. s-a transferat în 2017 de la Astra Giurgiu la Kayserispor

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2020 11:03

Silviu Lung Jr. (30 de ani), portarul român al celor de la Kayserispor, a vorbit despre situația coronavirusului în Turcia.

Momentan sunt bine, sănătos. Siuaţia din Turcia e asemănătoare cu cea din România. S-au închis şi aici şcolile, restaurantele, cafenelele. Sunt anumite restricţii pe care oamenii trebuie să le respecte. Dar fotbalul o să continue. În cele din urmă s-a hotărât să continuăm, fără spectatori”, a declarat Silviu Lung, potrivit TV Telekom Sport.

191 de persoanedepistate cu COVID-19 sunt până în acest moment în Turcia

ISLANDA - ROMÂNIA / „E foarte bine că s-a amânat”

De asemenea, fostul portar al Astrei Giurgiu a salutat decizia UEFA de a reprograma pentru luna iunie meciul Islanda - România, din barajul Ligii Națiunilor:

„Este foate bine că s-a amânat barajul cu Islanda, pentru că echipele vor avea la dispoziţie loturile cele mai bune, iar condiţiile meteo vor fi prielnice”

Citește și alte știri despre cum afectează coronavirus fotbalul și sportul mondial:

  1. EURO 2020 devine EURO 2021! Șefii fotbalului mondial au decis să amâne cu un an competiția anului în fotbalul internațional.
     
  2. UEFA a stabilit reprogramarea competițiilor Champions League și Europa League. 
     
  3. Voleiul, primul campionat decis de coronavirus. Federația Română de Volei a decis închiderea campionatului în curs și a anunțat cine primește titlul de campioană. 
     
  4. FRF, LPF și cluburile din Liga 1 au convenit cele două scenarii în care competiția ar putea fi dusă la capăt.
     
  5. Fanii Football Manager se pot juca gratis în perioada următoare după decizia luată  de producătorii jocului.
     
  6. Peste 140 de vedete din sportul românesc fac parte din campania #vafibine, lansată de Gazeta Sporturilor, în contextul panicii generate de coronavirus.
     
  7. Sala de presă a Arenei Naționale a fost transformată în sediu pentru operatorii ce răspund la TELVERDE, linia specială realizată pentru întrebări legate de coronavirus.
     
  8. Fotbalul din Serie A ar putea reveni la începutul lunii mai.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close