INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

Sneijder e anemic! » Olandezul a leşinat în vestiar, la pauza meciului cu Brescia

Articol de - Publicat joi, 11 noiembrie 2010 00:00

Mijlocaşul interist se plînge de stres şi oboseală. El a fost menajat aseară, la Lecce, după ce sîmbătă i s-a făcut rău pe teren.

Colegii lui Chivu cad pe capete la Inter. Doar în meciul cu Brescia, Benitez a pierdut 3 titulari pentru duelul de la Lecce. Maicon acuză o întindere musculară, Samuel a fost operat ieri la ligamentul încrucişat anterior al genunchiului drept şi Sneijder a picat răpus de stres! Mijlocaşul olandez nu a mai revenit de la cabine, fiind schimbat, surprinzător, sîmbătă cu Obi.

"Cu cinci minute înaintea pauzei, am început să tremur şi să resimt dureri în tot corpul. Ajuns la vestiar, am leşinat şi mi-au făcut primele controale. Duminică am fost iar la medici şi am aflat că sînt puţin anemic. Dar nu sînt probleme grave. E doar din cauza stresului fizic şi am nevoie de cîteva zile de odihnă", a mărturisit Wesley pentru cotidianul "De Telegraaf". Aceeaşi sursă scrie că internaţionalului batav i s-a descoperit o lipsă acută de fier în sînge.

Sneijder a şi explicat de ce a ajuns în această situaţie: "Nu am avut decît două zile de vacanţă după un sezon foarte dur. Au venit apoi Mondialul şi nunta, după care am stat doar două săptămîni liber. Mi-ar trebui o pauză, ca lui Rooney, însă nu se poate. Inter are atîţia indisponibili şi nu las echipa la greu. Voi da totul în teren, începînd cu derbyul de duminică".

74 de meciuri, dintre care 71 titular, a jucat Sneijder la Inter şi în "naţionala" Olandei în trecuta şi în actuala stagiune

33 este numărul accidentărilor suferite deja de jucătorii lui Rafa Benitez în primele 10 etape disputate în acest sezon

A strîns bani pentru copiii săraci
Profitînd de faptul că a fost învoit 3 zile de Benitez, Sneijder a dat duminică o fugă la Amsterdam, ca să participe la un eveniment caritabil. Alături de cîţiva prieteni, Wesley a strîns 518.000 de euro pentru organizaţia "The red sun", de ajutorare a copiilor săraci din India şi a cărei imagine a devenit. Cu acest prilej s-au vîndut la licitaţie cu 40.000 de euro şi două bilete la Gala FIFA, unde cîştigătorii vor merge împreună cu el şi soţia sa, Yolanthe.

"Să rezistăm pînă la Crăciun!"
Rafa Benitez e destul de îngrijorat de problemele grave de lot cu care se confruntă la Inter. "Nu mă aşteptam să pierd atîţia jucători, însă va trebui să rezistăm pînă la Crăciun în fruntea clasamentului. În ianuarie sigur vom face achiziţii şi vom echilibra efectivul redus de accidentările în lanţ", speră tehnicianul spaniol. "Gazzetta dello Sport" scrie că vor veni un fundaş, în locul argentinianului Samuel (absent tot restul sezonului), un mijlocaş şi un vîrf.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează