INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

SOUTHAMPTON - TOTTENHAM 1-0 // VIDEO + FOTO Jose Mourinho a trecut la jigniri, după ce a fost surprins când spiona la banca adversarei: „Un idiot!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 ianuarie 2020 19:21

Tottenham a pierdut cu Southampton, în deplasare, scor 0-1. Jose Mourinho a primit un cartonaș galben după ce a încercat să citească notițele staff-ului advers, apoi a oferit un interviu în care l-a jignit pe antrenorul „Sfinților”, austriacul Ralph Hasenhüttl (52 de ani). 

„The Special One” nu are un start tocmai bun de mandat la Tottenham. A ajuns la a patra înfrângere în 8 meciuri, două dintre ele venind chiar în fața fostelor sale formații, Chelsea și Manchester United. Jocul lui Tottenham nu a funcționat nici în partida cu Southampton, iar Mourinho a făcut tot posibilul pentru a găsi soluții să deschidă defensiva lui Hasenhuttl. 

SOUTHAMPTON - TOTTENHAM 1-0 // VIDEO + FOTO Jose Mourinho a trecut la jigniri, după ce a fost surprins când spiona la banca adversarei: „Un idiot!”

Camerele TV l-au surprins pe Mourinho când s-a strecurat și a încercat să citească notițele de pe banca adversarilor. Din nefericire pentru el, acest gest a fost remarcat și de arbitrul Mike Dean, care l-a avertizat. 

Mourinho și-a recunoscut greșeala imediat după meci, dar a avut o replică dură față de antrenorul spre care se îndreptase: „Am meritat cartonașul. Am fost nepoliticios, dar am fost nepoliticos cu un idiot. Categoric meritam. Nu pot spune mai mult, doar că am fost nepoliticos”.

 „A fost un meci ciudat. Nu ne-au pus probleme pe faza apărare. I-am limitat pe adversari. Ne-au oferit un joc urât, au făcut faulturi. Din păcate, ai mei nu au reușit să se concentreze în atac, unde n-am reușit mai nimic” - Jose Mourinho, antrenor Tottenham 

Clasament Anglia

Vezi și: 

Joey Barton a comis-o și ca antrenor și a fost suspendat: „L-am întrebat de ce n-a fost gol. Habar nu avea!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
10153836040333310
Blonder DC  •  02 Ianuarie 2020, 18:45
Postat de melcul_furios pe 02 Ianuarie 2020, 05:03

Mourinho inebuneste pentru ca lumea il vede acum asa cum este, un antrenor simplu, nimic special. Cu o echipa cu lot foarte scump facea ce vroia, acum are o echipa de pluton si rezultatele sunt de pluton, nimic special. El era invatat cu vedete, fitze, prostii. Ghinion, acum incepe sa se invete sa piarda un meci din 3.

Tottenham echipa de pluton?...hai sa fim seriosi !

amicu
amicu  •  02 Ianuarie 2020, 11:53

Translatorul frustrat și narcisist se întoarce. Este omul care a transformat spectacolul din Real-Barcelona Intr+un macel. Echipele lui practica cel mai urat fotbal. A reușit să transforme niște jucători tehnicieni in niste brute frustrate.

maccarone707
maccarone707  •  02 Ianuarie 2020, 09:58
Postat de chernomor pe 02 Ianuarie 2020, 09:30

Waw!!! Si campionatul și participare în grupele UCL? Nu visezi cam departe, măi Randomica? Voi n-aveți stadion, n-aveți identitate, sunteți organizați la întâmplare, în funcție de ce-i mai transmit îngerii noaptea lui Jijel, iar tu visezi la UCL? :)) Nici la titlu nu aveți șanse. Plus că anul ăsta vin deciziile finale în procesele pe care Steaua București vi le-a intentat. De dezafiliere sau de faliment, ce zici? :)) Auzi la el.. Grupele UCL! =))

stai, ca acusi intra ciobanul din nou la mititica, sa vezi atunci faliment si desfiintare

Vezi toate comentariile (14)
Comentează