INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Spaletti, replică dură la adresa lui Lautaro: ”Nu mai e un copil, nu are nevoie ca tatăl său să îi ia apărarea”

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 12:22

Antrenorul lui Inter, Luciano Spalletti, a susținut o conferință de presă premergătoare derby-ului Roma-Inter.

Inevitabil, la această conferință s-a discutat și despre episodul Lautaro-Martinez-Spalletti, după ce antrenorul a fost atacat pe Twitter de tatăl fotbalistului: ”Am vorbit cu Lautaro, i-am spus că iau în considerare toate cuvintele spuse de tatăl său. Lautaro trebuie să înțeleagă că prin aceste declarații tatăl său o atacă pe Inter, nu pe mine. Așa îi crează probleme lui, îi strică imaginea și relația sa cu anumiți colegi".

Antrenorul a adăugat: ”Ca să devii cel mai bun trebuie să știi să te gestionezi pe tine și pe oamenii din jurul tău. Trebuie să te impui și în familia ta. Jucătorii de la cluburile mari din Europa sunt foarte atenți să nu se întâmple lucruri de genul acesta. Lautaro nu mai e un copil, nu are nevoie ca tatăl său să îi ia apărarea”

"Ești un căcăcios! Continuă așa și norocul tău se va termina"
Mesajul postat de Martinez senior

Tweet-ul a fost șters după nici o jumătate de oră, când deja a era prea târziu, pentru că mesajul stârnise enorm de multe reacții și a fost repostat de unii utilizatori pe site-urile de socializare.

Tatăl fotbalistului de la Inter se aștepta ca Lautaro să fie titular după ce acesta a marcat un gol extraordinar în meciul din campionat cu Frosinone, scor 3-0.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează