INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA - SPANIA

Spania, primul eșec după aproape doi ani! Oamenii lui Lucescu, eroii partidei

Ucraina - Spania 1-0
Ucraina - Spania 1-0

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2020 10:38 / Actualizat miercuri, 14 octombrie 2020 11:07

Spania a fost învinsă de Ucraina cu scorul de 1-0 , suferind primul eșec după aproape 2 ani, chiar pe stadionul unde a câștigat Euro 2012.

Ucraina a reușit să o învingă pe fosta campioană mondială și europeană cu golul lui Tsygankov, starul lui Dinamo Kiev, din minutul 76. Chiar dacă a dominat meciul de la un cap la altul, având 21 de șuturi, ibericii nu au reușit să marcheze, Georgiy Bushchan, portarul lui Mircea Lucescu, fiind eroul partidei.

Pentru Spania, această partidă vine după o serie de aproape 2 ani în care nu a mai suferit o înfrângere. Ultimul eșec pentru Ramos și compania avusese loc în ediția trecută a Nations League, când fusese învinsă în deplasare de Croația, scor 3-2. Acel meci s-a disputat pe 15 noiembrie 2018 și golul victoriei pentru croați a venit în minutele de prelungire ale meciului, fiind marcat de Tin Jedvaj.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Neymar istoric: „hattrick” pentru Brazilia și l-a depășit pe Ronaldo în topul marcatorilor!

Cristiano Ronaldo are coronavirus! Testat pozitiv în cantonamentul Portugaliei, poate rata confruntarea cu Mircea Lucescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează