INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Spaniolii anunță: „Transferul lui Mbappé la Real e făcut!” » Sumele colosale puse în joc

Articol de - Publicat marti, 17 septembrie 2019 11:13

Mbappe la Real Madrid / Formația din capitala Spaniei ar plăti în total 275 de milioane de euro Parisului și s-a înțeles cu jucătorul pentru un salariu anual de 35 de milioane.

În ultima vreme se vorbește tot mai insistent despre venirea lui Kylian Mbappé la Real. Aseară, jurnalistul spaniol Eduardo Inda a anunțat în timpul emisiunii El Chiringuito de Jugones: „Transferul e făcut”. Și a dezvăluit toate sumele pe care le va plăti clubul blanco. 

Madridul ar avea o înțelegere secretă cu atacantul francez în vârstă de 20 de ani. „Îi va plăti 35 de milioane de euro anual, plus prime de 5 milioane”, a declarat directorul OKDiario. 

Pentru PSG, albii pregătesc o sumă cum nu s-a mai văzut pe piața transferurilor. 225 de milioane sumă fixă, la care se adaugă alte 50 de milioane bonusuri de performanță. În total, 275 de milioane. Ar fi cel mai scump jucător din istorie. 

Citește și:

PSG l-a iertat: „Neymar a făcut greșeli, dar e un patrimoniu al fotbalului, nu doar al nostru”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
steaua.libera
steaua.libera  •  17 Septembrie 2019, 13:24

S-au inteles la o suma pentru un transfer care se va face peste un an. Prostii. Daca da Mbappe 50 de goluri sezonul asta?! Suma ramane la fel, nu? Ha ha ha

nucu43
nucu43  •  17 Septembrie 2019, 12:05

La cate spune Inda....... De cate ori vine la emisiune are cate o bomba care apoi face fasssss. Nu cred ca Perez va scoate atatia bani pentru un jucator, doar este recunoscut ca chitra.

thebluestlion
thebluestlion  •  17 Septembrie 2019, 11:52

104 realizări în 136 de meciuri. Și noi lăudăm jucătorii noștri ptr o realizare la 5+ meciuri!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează