INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  READING

Steve Coppell a demisionat de la conducerea lui Reading!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2009 00:00

Fostul internaţional englez, Steve Coppell, şi-a reziliat contractul cu Reading în urma înfârngerii de marţi seară cu Burnley, scor 0-2, eşec din cauza căruia gruparea de pe Madejski Stadium a ratat participarea în finala play-off-ului pentru promovarea în Premier League, informează BBC.

"În urma eliminării noastre din play-off, cred că această decizie este benefică pentru ambele părţi. Am petrecut o perioadă minunată la Reading şi aş vrea să le mulţumesc tuturor celor cu care am colaborat de-a lungul mandatului meu"
, a spus Coppell.

Sub conducerea fostului jucător al lui Manchester United şi al naţionalei Angliei, Reading a dominat prima parte a sezonului din Championship şi a sperat să revină după numai un an în Premier League, însă în ultimele luni echipa a cunoscut o pantă descendentă şi a fost nevoită să joace în play-off.

Altfel, Burnley şi Sheffield United se vor înfrunta la data de 25 mai, pe Wembley, pentru ultimul loc care asigură participarea în primul eşalon fotbalistic din Albion. 

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează