INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUEDIA - SPANIA

SUEDIA - SPANIA // Suedezii și-au făcut tactica și anunță că stau cu ochii pe meciul nostru: „Să nu fim proști. Dacă e egal în România, nu ne vom arunca în atac”

Articol de - Publicat luni, 14 octombrie 2019 11:32

Suedezul Andreas Granqvist (34 de ani) anunță înaintea partidei cu Spania de marți: „Vom cere informații live despre cealaltă partidă”. Căpitanul galben-albaștrilor știe care ar fi scenariul ideal pentru ei: „Noi să batem Spania, iar Norvegia să învingă în România”.

La Stockholm, jucătorii lui Janne Andersson se gândesc la o surpriză care i-ar califica la Euro. Victoria în fața Spaniei. Dar anunță că mâine, în timpul meciului lor, vor cere informații live despre ce se întâmplă la București. 

„Dacă noi nu câștigăm, am prefera o remiză în România”

„Dacă noi batem Spania, atunci cel mai bine ar fi ca Norvegia să învingă”, a declarat Andreas Granqvist, căpitanul scandinavilor. „Dacă noi nu câștigăm, am prefera o remiză în România”. 


Veteranul galben-albaștrilor, 34 de ani, nu ascunde în interviul pentru Aftonbladet că „vom fi ținuți la curent, pe teren, cu situația din cealaltă partidă. Jucăm acasă și vom încerca să ne impunem. Dar să nu fim proști! Trebuie să fim deștepți. În cazul în care e 0-0 la noi și tot egal în România, nu ne vom arunca în atac”.

„Poate că adversarii nu vor fi concentrați la maximum” 

Știind că „spaniolii mai au nevoie doar de un punct în ultimele trei meciuri pentru a fi siguri de Euro", Granqvist speră ca „adversarii să nu fie concentrați la maximum și noi să luăm trei puncte. Ar fi extraordinar”.

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și: 

SUEDIA - SPANIA // Scenariul care ne dă FIORI: egal de salon între Suedia și Spania? Toate calculele

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează