INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Șumi, te bagi? Un club din Anglia recurge la o metodă inedită de instalare a noului antrenor

Articol de GSP - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 17:50

AFC Wimbledon, formația din al treilea eșalon fotbalistic al Angliei, a postat pe site-ul oficial un anunț de angajare pentru noul antrenor.

AFC Wimbledon are un start nefast de sezon. Este penultima în Liga a 3-a engleză, cu doar 11 puncte acumulate în primele 17 etape și cu o serie 7 înfrângeri consecutive, în care au reușit să marcheze doar două goluri.

Rămași fără antrenor, oficialii au recurs la un gest inedit. Anunțul de pe site-ul clubului sună așa: "Candidatul ideal trebuie să aibă aptitudini de motivare a jucătorilor, să aibă experiență în managementul unui grup, o viziune clară despre succesul rapid a formației și dorința de a promova tinerii jucători. Toate CV-urile trebuie să fie trimise pe adresa clublui până pe 16 noiembrie".

3.310.000 €este valoare lotului celor de la AFC Wimbledon

Șumi, te bagi?

În 2016, Marius Șumudică a fost victima unei farse telefonice. Antrenorul Astrei din acel moment ar fi fost contactat de un oficial al celor de la Wigan, ultima clasată din liga secundă atunci, pentru transferul lui Denis Alibec.

Șumudică s-a autopropus pe banca britanicilor: "Dar vă spun ceva. Dacă vreți să progresați și să meargă bine echipa, îl aveți pe Șumudică".

Vezi și: Solari acuză jocul dur al Celtei: ”Ne-au lovit, dar i-am bătut cu personalitate” » Real Madrid a pierdut încă 3 titulari!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
patraulea2015
patraulea2015  •  12 Noiembrie 2018, 19:48
Postat de zorrozabal pe 12 Noiembrie 2018, 19:25

E mai potrivit Contra!Sumi avea cei mai scumpi jucatori la Astra!Ce tineri a promovat el?Aaa,ca era tare in clantza si se lua in gura cu MM?!

in clanza nu-l intrece nici centura......!!!!!

zorrozabal
zorrozabal  •  12 Noiembrie 2018, 19:25

E mai potrivit Contra!Sumi avea cei mai scumpi jucatori la Astra!Ce tineri a promovat el?Aaa,ca era tare in clantza si se lua in gura cu MM?!

valii_sv
valii_sv  •  12 Noiembrie 2018, 19:05

Ce aveti ma cu prostul satului ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează