INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CSA STEAUA - FCSB

Suporterii Stelei, prezenți la tragerea la sorți a EURO 2020! Vor protesta într-un mod inedit: „FC FCSB nu e Steaua”

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 09:51

Sub deviza „FC FCSB nu e Steaua”, suporterii de la Asociația Steliștilor 1947 plănuiesc să se prezinte la Romexpo, sâmbătă, la tragerea la sorți pentru grupele EURO 2020, și să înmâneze câte un pliant informativ tuturor invitaților. 

În pliant se prezintă situația actuală a celor de la FCSB, care au pierdut în instanță marca, palmaresul și numele de „Steaua București”, acestea revenind la Clubul Sportiv al Armatei. 

„În prezent este posibil să nu fiți la curent cu situația penibilă în ceea ce privește FCSB (un club care participă regulat în competițiile europene), în opoziție cu Steaua București - unul dintre cele 22 de cluburi care au câștigat vreodată UEFA Champions League”, scrie în introducerea pliantului respectiv. 

Apoi, în același pliant e prezentată situația juridică a clubului și modul în care a câștigat Florin Talpan toate procesele cu FCSB legate de marcă, palmares și nume. 

În încheiere steliștii scriu: „Știm că nu este politica UEFA - și nici nu ar trebui să fie - să intervină în afacerile interne ale cluburilor sale membre, dar știm, de asemenea, că atenția atenția organizației dumneavoastră pentru identitățile clubului este foarte importantă - așa cum s-a dovedit în alte cazuri similare de pe tot continentul. 

Dacă inițierea unei anchete în această situație este posibilă pentru UEFA - cu o implicare corectă a tuturor părților implicate - noi, suporterii campioanei europene din 1986 Steaua București, vom fi mai mult decât fericiți să vă ajutăm cu date istorice și informații tehnice despre acest caz”. 

Pliantul pe care steliștii vor să-l dea la tragerea la sorți // Foto: AS47

Pleiadă de foști fotbaliști celebri 

Țările aflate în urnă vor fi reprezentate la București de nume marcante ale fotbalului european. Câteva exemple de oameni importanți care vor primi pliante de la steliști: Gareth Southgate, antrenorul Angliei, Didier Deschamps, tehnicianul Franței, Joachim Low, selecționerul Germaniei, Roberto Mancini, antrenorul Italiei, Andriy Shevchenko, selecționerul Ucrainei, Luis Enrique, proaspăt revenit la selecționata iberică, sau Ryan Giggs, omul din fruntea naționalei Țării Galilor. 

20 de echipe calificate direct

Țara Galilor, Anglia, Cehia, Ucraina, Portugalia, Germania, Olanda, Elveția, Danemarca, Croația, Spania, Suedia, Polonia, Austria, Franța, Turcia, Belgia, Rusia, Italia și Finlanda sunt cele 20 de echipe calificate până acum la EURO 2020. Celelalte patru se vor stabili în urma „barajului” din primăvara lui 2020. 

Vezi și:

UEFA a reparat greșeala: „Fondat de Armata română, Steaua rămâne cel mai titrat club din România”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: Ianis Hagi, în mijlocul unui SCANDAL la Rangers. Mircea Lucescu a ”explodat” de nervi


Comentarii (46)
121795665945840
Pricop Mihaela  •  01 Decembrie 2019, 02:14
Postat de respect2014 pe 29 Noiembrie 2019, 12:26

Faceti greseli dupa greseli! Nu e suficient ca situatia juridica inca nu este TOTAL lamurita si ca suporterii ori au ales o tabara ori au ales sa nu le mai pese. In loc sa fiti destepti sa faceti lucrurile in asa fel incat sa apropiati de voi, de CSA, suporterii...voi va comportati ca niste talibani! "Nu esti cu noi esti impotriva noastra!" Ca niste "bombardieri" fara minte sariti la gatul oricui/oriunde spune FCSB e Steaua. Tot capitalul de simpatie pe care l-ati avut se stinge. Nu e destul ca faceti scandal si timpurile pentru scandal in tribune a trecut, ca va suspenda pe unde va prinde, ca sunteti criticati pentru violenta...sariti la gatul oricui nu este de acord cu voi jignind si strigand. O echipa poate sa aiba o galerie de ultrasi de 1000/5000de suporteri dar fara restul din tribune nu exista. Nu faceti decat sa-i indepartati pe toti cu aroganta si violenta voastra fizica si verbala. Care e diferenta intre Gigi Becali si Talpan? Doi orbiti de putere. Unul cu bani altul as in mizeriile de prin judecatoriile romanesti. Poate peste 5 ani CSA o sa fie Steaua. Dar multi dintre noi suntem atat de satui de "ultraserie" si de anii astia mizerabili incat ne doare la basca de CSA/FCSB/Talpan sau Gigi Becali...

Mai bine mor decat sa tin cu țăranul ala de talpă de pantof

100605681345552
Ionescu Ioan  •  29 Noiembrie 2019, 17:33

F bine ,sa faca ce vor ,eu insa le mai dau o cazuistica de protest :Cum a papat Csa Steaua vreo 3 mil in 2 ani si cum a cheltuit Csa anul trecut 20 mil E pentru nimic-bani din buget. SUCCES

1745flo
1745flo  •  29 Noiembrie 2019, 17:10

fcsb e steaua proștilor!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează