CAMPIONATE  ·  ITALIA

Szczesny, într-un interviu pe larg, despre Wenger și Lobonț: "Așa fac și la Juventus, cu Buffon"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT Luni, 16 Octombrie 2017, 22:59

Fostul portar al lui Arsenal Londra, Wojciech Szczesny, susține că jocul său nu s-a îmbunătățit în nici un fel după ce Arsene Wenger l-a transformat în portarul numărul unu al echipei.

Într-un interviu acordat cotidianului britanic The Independent, actualul portar al lui Juventus a facut o radiografie a carierei sale de jucător.

"M-am bucurat că lucrez cu antrenori mari la Arsenal, Roma și aici (nr. Juventus), dar școala de portari italiană este foarte diferită. Este foarte tehnică și se acordă mai multă atenție detaliilor. Dar, sincer, nu pot spune că din punct de vedere tehnic m-am îmbunătățit în vreun un fel de când am devenit titular la Arsenal și până în ziua în care am plecat la AS Roma", a declarat Szczesny.

În vârstă de 27 de ani, polonezul consideră că a avut ce învăța de la Lobonț în cele 2 sezoane petrecute în tricoul giallorossilor.

"Pe langă Wilshere, la Roma a mai fost și Bogdan Lobonț. Are multă experiență, am petrecut împreună mult timp, nu doar vorbind despre fotbal, ci despre tot. Același lucru se întâmplă și aici, unde pot învăța multe de la Buffon", a mai declarat portarul polonez.

Aflat de la 16 ani în curtea lui Arsenal, Szczesny a plecat la Juventus în această vară, în schimbul a 12 milioane de euro. El mai are contract cu campioana Italiei până in iulie 2021.

2partide a disputat în acest sezon Szczesny pentru italieni

sursa: independent.co.ukUn bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1