INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

SERIE A. Tensiuni la Juventus! Un jucător e nemulțumit de tăierea salariilor și îi agasează pe juventini: „Ultima zi de grevă”

Juventus încearcă să câștige un nou titlul de campioană // FOTO: Guliver/GettyImages
Juventus încearcă să câștige un nou titlul de campioană // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 13 mai 2020 13:45

Adrien Rabiot, mijlocașul francez al lui Juventus, e nemulțumit de reducerea salariului și s-a prezentat ultimul dintre străini, întârziind la reînceperea antrenamentelor.

Adrien Rabiot începe să se comporte ca în ultima perioadă de la PSG. Internaționalul francez va ajunge azi la Torino, fiind penultimul dintre străinii lui Juventus ce se prezintă la reunire (n-a venit încă Higuaín). Ar fi întârziat intenționat, pe motiv că este deranjat de tăierea salariului cu 30% din cauza pandemiei.

Iar postarea sa de pe Instagram dinaintea despărțirii de Coasta de Azur, „Când realizezi că a trecut ultima zi... de grevă", nu a fost primită chiar ca o glumă de șefii bianconerilor.

SERIE A. Tensiuni la Juventus! Un jucător e nemulțumit de tăierea salariilor și îi agasează pe juventini: „Ultima zi de grevă”

Abia pe 27 e disponibil

Mijlocașul de 25 de ani, venit liber vara trecută, nu a încălcat niciun regulament, însă nu va putea relua pregătirile pe 18 mai, data aprobată de autorități. Pentru că trebuie să intre în carantină 14 zile și să stea pe bară până la finele lunii, în contratimp cu colegii ce vor trece la antrenamentele de grup. Rabiot a bifat în acest sezon 24 de meciuri, dintre care 17 în Serie A și doar 11 ca titular. 

7,5 milioane de eurocâștigă Rabiot cu tot cu prima de instalare în acest sezon la Juventus. Are al cincilea salariu din lot, la egalitate cu Dybala, Ramsey și Szczęsny

VIDEO: Totul despre Borussia Dortmund - Schalke, primul mare derby de după pandemie

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Jurgen Klopp a dat verdictul în bătălia Lionel Messi - Cristiano Ronaldo: „E fotbalistul perfect”

Austeritatea lovește Serie A. Cât va fi salariul maxim la Juventus

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează