INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Tensiuni în vestiarul lui Manchester United! Rangnick și-a pus jucătorii în cap după divergențele cu Jesse Lingard

Ralf Rangnick // Foto: Imago
Ralf Rangnick // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2022 10:32 / Actualizat duminica, 06 februarie 2022 10:53

Jucătorii lui Manchester United s-au revoltat la adresa antrenorului Ralf Rangnick (63 de ani), după ce germanul a declarat că Jesse Lingard (29 de ani) a cerut să nu fie inclus în lot pentru meciul de cupă cu Middlesbrough, lucru negat ulterior de mijlocașul englez.

Conform The Mirror, Ralf Rangnick, managerul lui Manchester United, a stârnit nemulțumiri în vestiarul „diavolilor”, după ce Jesse Lingard a negat public spusele antrenorului vizavi de situația sa. 

Întrebat de ce mijlocașul englez nu a fost inclus în lot pentru meciul de vineri din Cupa Angliei, pierdut de Manchester United la loviturile de departajare, scor 1-1, 7-8 (d.p.) în fața lui Middlesbrough, germanul a spus că Lingard ar fi cerut câteva zile libere. 

Jucătorul a reacționat imediat pe rețelele de socializare, negând spusele antrenorului. „Clubul m-a sfătuit să-mi iau câteva zile libere, din motive personale! Dar mintea mea e limpede și voi fi tot timpul profesionist când se va apela la mine și voi da 100%” a fost mesajul postat de Lingard pe contul său de Twitter.

Care e situația lui Toni Petrea și a celor doi jucători de la FCSB care au COVID-19 » MM Stoica dă detalii
FCSB
Care e situația lui Toni Petrea și a celor doi jucători de la FCSB care au COVID-19 » MM Stoica dă detalii

Tensiuni în vestiarul lui Manchester United. Ralf Rangnick a stârnit nemulțumirea jucătorilor

Potrivit sursei citate, aceste divergențe nu le-au picat bine numelor importante din vestiarul lui Manchester United. Ei consideră că problemele trebuie clarificate în interiorul echipei, nu în spațiul public.

„Nu e specific lui United să discute astfel de probleme în spațiul public. E un moment în care trebuie să fim uniți, nu să facem publice lucruri care ar putea cauza divizare”, a declarat un om din anturajul clubului, sub protecția anonimatului.

Nu e primul episod de acest fel în mandatul lui Rangnick. Anthony Martial, împrumutat între timp la Sevilla, a negat că i-ar fi transmis antrenorului să nu se bazeze pe el pentru meciul de campionat cu Brenftord din decembrie.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Momente uluitoare în finala mică de la Cupa Africii » Burkina Faso conducea Camerunul cu 3-0 în minutul 72, dar a pierdut bronzul!

Buffon e imens! Legendarul portar a mai stabilit un record

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează