INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

O vedetă de la Șahtior profită de decizia FIFA și semnează cu un club de top din Europa

Olympique Lyon va anunța astăzi transferul lui Tetê (22 de ani), atacantul brazilian de la Șahtior Donețk // Foto: Imago
Olympique Lyon va anunța astăzi transferul lui Tetê (22 de ani), atacantul brazilian de la Șahtior Donețk // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2022 12:34 / Actualizat joi, 31 martie 2022 12:45

Olympique Lyon va anunța astăzi transferul lui Tetê (22 de ani), atacantul brazilian de la Șahtior Donețk.

Clubul a programat o conferință de presă neașteptată în această după-amiază. L'Equipe informează că Lyon va anunța transferul lui Tetê, extrema lui Șahtior. Clubul francez profită astfel de fereastra de transferuri specială deschisă de FIFA pentru jucătorii din Rusia și Ucraina, cărora le-a permis să-și suspende temporar contractele.

Gigi Becali, recital în direct: „Tavi Popescu e puțin mai complex decât Neymar! E ce a însemnat Maradona pentru Napoli și Argentina”
FCSB
Gigi Becali, recital în direct: „Tavi Popescu e puțin mai complex decât Neymar! E ce a însemnat Maradona pentru Napoli și Argentina”

Brazilianul Tetê semnează cu Olympique Lyon

Jucătorul a fost dorit de Lyon și în trecut. Tetê a fost urmărit îndeaproape de Juninho, fostul director sportiv al lui OL, dar clubul francez nu și-a permis să-l transfere la acea vreme.

Mateus Martins, cunoscut drept „Tetê”, a fost în cărți să se alăture lui Manchester United sau FC Barcelona, cluburi care îl urmăresc de ceva vreme, însă în cele din urmă a ales Lyon.

9 goluriîn 17 meciuri a reușit Tetê în acest campionat pentru Șahtior

Jucătorul va semna cu Lyon până la finalul sezonului. Pentru a-l păstra după acest termen, clubul francez ar putea fi nevoit să scoată din buzunare o sumă importantă. Sub contract cu Șahtior până în decembrie 2023, fostul jucător de la Gremio, este evaluat de transfermarkt la 20 de milioane de euro. Totul va depinde însă de situația din Ucraina la acel moment.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Gareth Soutghate, avertizat de organizatori după ce a protestat împotriva Mondialului din Qatar: „Să-și alegă cu grijă cuvintele”

Sergio Busquets, interviu despre situația de la Barcelona: „Ne lipsesc jucătorii care să facă asta” + Ce a spus despre o pisibilă revenire a lui Messi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează