INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS MONACO

„Thierry Henry punea piciorul pe minge și țipa: «Hai, vino să o iei!». Toți am fost șocați” » Dezvăluiri ale starului lui Monaco, Aleksandr Golovin

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 11 aprilie 2019 16:56

Thierry Henry (41 de ani) a fost demis de pe banca lui AS Monaco după doar 104 zile de mandat. Aleksandr Golovin (22 de ani), fostul său elev, a oferit detalii despre modul în francezul reacționa în timpul antrenamentelor.  

Rusul Golovin a fost cumpărat de Monaco de la ȚSKA Moscova după un Mondial excelent. Francezii au plătit pentru el 30 de milioane de euro. Întors acasă pentru o mini-vacanță, Aleksandr le-a vorbit jurnaliștilor ruși despre capriciile lui Henry.

„Henry încă nu a ucis fotbalistul din el, nu a scăpat de acele instincte. Când ceva nu mergea bine la antrenamente, se transforma total. Devenea furios, țipa.

A fost un fotbalist uriaș. Din lotul lui Monaco, doar Falcao și Fabregas se apropiau de acel nivel. Mergea cu noi și la sala de forță, ridica tonul. La următorul antrenament se schimba radical, ne vorbea ca un pedadog: «Fiți serioși, lucrați ca o echipă».

Obișnuia să ia mingea în timpul pregătirii și să țipe: «Hai, vino să îmi iei mingea!». Toată lumea a fost șocată la început. Erau momente de liniște ciudată, nu vorbea cu nimeni. Ne simțeam ciudat. Avea și avantaje. Unul dintre ele a fost cel că în a doua zi a adus șase, șapte juniori în lotul echipei mari. Venirea lui Jardim a restabilit ordinea firească”, a declarat Golovin pentru sport-express.ru.

0,95puncte/meci a obținut Henry în mandatul pe banca lui AS Monaco

Citește și:

Solskjaer are încredere în echipa sa: „Ne calificăm la Barcelona”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează