INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Thomas Tuchel, antrenorul lui Bayern, îi surprinde pe francezi: „Îl iau cu bicicleta. Avem o relație bună”

Thomas Tuchel, antrenorul lui Bayern, foto: Imago
Thomas Tuchel, antrenorul lui Bayern, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 13 noiembrie 2023 16:01 / Actualizat luni, 13 noiembrie 2023 16:01

Antrenorul lui Bayern, Thomas Tuchel, a vorbit la postul francez „Canal Football Club“ despre un posibil transfer al lui Kylian Mbappe (24 de ani) la campioana Germaniei.

Fost antrenor al lui PSG, în perioada iulie 2018 - decembrie 2020, Thomas Tuchel a fost contactat de jurnaliștii postului de televiziune francez „Canal Football Plus”. Subiectul? Un posibil transfer al superatacantului Kylian Mbappe la Bayern Munchen.

Altă sponsorizare cu probleme » Suporterii lui Bayern Munchen protestează din nou: „Totul este doar despre bani!”
BAYERN
Altă sponsorizare cu probleme » Suporterii lui Bayern Munchen protestează din nou: „Totul este doar despre bani!”

Tehnicianul campioanei Germaniei i-a surprins inițial pe telespectatori cu un răspuns serios: „Dacă vreau să-l achiziționez pe Kylian Mbappe? Da, da, va juca pentru noi, asta e sigur!”. După care a început să râdă.  Iar mai apoi a spus că „Kylian este Kylian, un tip extraordinar. Este foarte inteligent! Dacă vrea ceva și tu nu îi dai, înțelege de ce”.

Contractul lui Kylian Mbappe cu PSG expiră în 2024

Tuchel susține că a rămas în relații cordiale cu jucătorul lui PSG: „Avem o relație bună. Și dacă vrea să vină, îl iau pe bicicletă. Dar cred că nu asta va fi realitatea”. Contractul lui Mbappe cu PSG expiră în vara lui 2024, dar marea favorită la transferul său este Real Madrid.

Recent s-a scris că Real ar fi renunțat la achiziționarea lui, însă presa franceză susține că este vorba doar despre „niște manevre” ale conducătorilor clubului blanco, pentru a fi acoperiți în cazul în care atacantul i-ar refuza din nou. În 2022, Madridul a negociat intens cu el, dar, în cele din urmă, jucătorul s-a decis pentru prelungirea contractului cu PSG.

Thomas Tuchel, antrenorul lui Bayern, îi surprinde pe francezi: „Îl iau cu bicicleta. Avem o relație bună”
Kylian Mbappe și Thomas Tuchel. Foto: Imago Images

Kylian Mbappe a costat-o pe PSG 180 de milioane de euro în 2018

Kylian a fost luat de PSG de la Monaco, în 2017, mai întâi sub formă de împrumut, apoi definitiv, în 2018, în schimbul sumei de 180 de milioane de euro.

Al doilea cel mai scum transfer din istorie, după cel al lui Neymar de la Barcelona la PSG, cifrat la 220 de milioane de euro.

Mai puteți citi:

Eran Zahavi, golgheterul Israelului, e furios: „Nu a fost fotbal, am jucat într-o cocină de porci în Kosovo”. Ne avertizează: „Va trebui să batem România”

Ungaria ar putea câștiga meciul cu Bulgaria la „masa verde” » Maghiarii s-ar putea califica la EURO în urma unei alegeri greșite a bulgarilor

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează