INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Tite dezvăluie o discuție privată cu Neymar despre viitorul acestuia: „Există negocieri”

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 august 2019 18:49

Selecționerul Braziliei, Tite, a explicat de ce l-a convocat pe Neymar pentru meciurile amicale cu Peru și Columbia, chiar dacă jucătorul are o situație incertă la clubul său, PSG.

Neymar n-a mai jucat de pe 5 iunie, când o accidentare l-a scos din joc în amicalul cu Qatar și l-a făcut să rateze Copa America.

Tite a explicat că l-a chemat pe fotbalist pentru că e „indispensabil și de neînlocuit”.

„Am vorbit cu el la telefon. Am vrut să știu cum e și mi-a spus că e fericit, se simte bine, se antrenează, dar nu tactic, ca pentru meciuri. A zis că e liniștit, că așteaptă să vadă care e situația sa la PSG. Există niște negocieri în curs”, a adăugat Tite.

Convocările Braziliei: 

Portari: Ederson (Manchester City), Weverton (Palmeiras), Ivan (Ponte Preta) 
Fundași: Dani Alves (Sao Paulo), Fagner (Corinthians), Alex Sandro (Juventus) Jorge (Santos), Marquinhos, Thiago Silva (ambii PSG), Militao (Real Madrid), Samir (Udinese)  
Mijlocași: Casemiro (Real Madrid), Arthur, Coutinho (ambii Barca), Allan (Napoli), Fabinho (Liverpool), Paqueta (Milan) 
Atacanți: Bruno Henrique (Flamengo), David Neres (Ajax), Firmino (Liverpool), Neymar (PSG), Richarlison (Everton), Vinicius (Real Madrid)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează