INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Tito se mută la New York. 6 săptămîni! » Vilanova continuă lupta împotriva cancerului în Statele Unite

Vilanova a aflat în noiembrie 2011 că suferă de cancer. Tumoarea a fost îndepărtată, dar boala a recidivat după un an // Foto: Reuters
Vilanova a aflat în noiembrie 2011 că suferă de cancer. Tumoarea a fost îndepărtată, dar boala a recidivat după un an // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 11 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 10 ianuarie 2013 21:44

Barca rămîne iarăşi fără antrenor. Catalanul în vîrstă de 44 de ani a găsit cea mai bună clinică de oncologie după recidiva maladiei la glanda parotidă.

Duminică, Tito era pe bancă, din nou, zîmbitor, împotriva tuturor pronosticurilor. Trecuseră doar 17 zile de la operaţie, tumoarea fusese iarăşi îndepărtată, la un an de la prima intervenţie chirurgicală, peste 70.000 de fani l-au aplaudat în picioare înaintea derbyului Barcelona - Espanol (4-0), dar Vilanova de-abia acum porneşte pe lungul şi dificilul drum al recuperării.

Antrenorul, 44 de ani, se va muta probabil în Statele Unite timp de şase săptămîni "pentru cel mai bun tratament de radio şi chimioterapie din lume", anunţă Mundo Deportivo. El se află deja la Memorial Sloan-Kettering Cancer Center din New York, o clinică de top în lupta împotriva cancerului condusă chiar de un catalan: profesorul Josep Baselga. Iar pînă sîmbătă, cînd se va întoarce la Barcelona, se va decide perioada în care Tito va fi internat în SUA.

Duminică însă, la doar o zi după revenirea în Spania, Vilanova va uita de suferinţa sa teribilă şi va călători alături de echipă la Malaga. Dar pe bancă va sta iarăşi asistentul Jordi Roura.

"Lupta cu cancerul nu s-a încheiat pentru mine. Vor fi zile cînd voi putea antrena şi altele în care nu voi putea face acest lucru" (Tito Vilanova, după meciul cu Espanol)

22 de zile au trecut de la operaţia suferită de Tito Vilanova la spitalul catalan Vall d'Hebron pentru extirparea tumorii reapărute la glanda parotidă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
giussybaratky23
giussybaratky23  •  11 Ianuarie 2013, 04:58

Sa dea Domnul sa se vindece!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează