INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Tot nu l-au găsit pe Christian Atsu! Agentul lui face un apel disperat către salvatori

Christian Atsu / foto: Imago
Christian Atsu / foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 15 februarie 2023 14:59 / Actualizat miercuri, 15 februarie 2023 16:57

Christian Atsu (31 de ani) este în continuare dispărut, la 9 zile după cutremurele devastatoare din Turcia și Siria. Agentul lui face un apel disperat către salvatori.

Timpul trece și nu apar vești despre Christian Atsu. Fotbalistul ghanez al lui Hatayspor este în continuare dat dispărut sub dărâmăturile provocate de seismul de 7,8 grade pe scara Richter, care a făcut peste 36.000 de morți în Turcia și Siria. 

„S-au scurs nouă zile și încă nu l-am localizat. Scenele sunt inimaginabile și inimile noastre frânte de toate pierderile de vieți. Imaginile termice arată că sunt semne de viață. A fost identificată zona camerei unde locuia și s-au găsit două perechi de pantofi", declară agentul jucătorului, Nana Sechere.

Foto: Imago
Foto: Imago
+10 FOTO

Ajutor de la primărie pentru găsirea lui Christian Atsu

Acesta a făcut apel disperat pentru alocarea mai multor resurse de căutare, inclusiv un translator: „Lucrurile se mișcă teribil de încet. E regretabil că nimeni de la Hatayspor nu este aici. Poziția, influența și cunoașterea terenului ne-ar fi fost de mare ajutor. Îl implorăm pe președintele clubului și pe primarul Lütfü Sava să facă orice este posibil ca să-l salvăm". Fosta extremă a lui Chelsea și Newcastle, 31 de ani, e de peste cinci luni la Hatay.

Citește și: 

Carlo Ancelotti, în relații tensionate cu un fotbalist transferat de Real Madrid cu peste 100 de milioane de euro

Incident cu Sergio Ramos, după a 3-a înfrângere consecutivă pentru PSG! » Nervi la campioana Franței: n-a mai pățit așa ceva de 12 ani

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează