INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM - MANCHESTER CITY 2-0

Tottenham - Manchester City 2-0. Pep Guardiola, dezastru! Cel mai slab start din carieră

Josep Guardiola e tot mai îngrijorat, după ce Manchester City a pierdut și derby-ul cu Tottenham, scor 0-2. Foto: Guliver/GettyImages
Josep Guardiola e tot mai îngrijorat, după ce Manchester City a pierdut și derby-ul cu Tottenham, scor 0-2. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 22 noiembrie 2020 14:46 / Actualizat duminica, 22 noiembrie 2020 14:46

Josep Guardiola e tot mai îngrijorat, după ce Manchester City a pierdut și derby-ul cu Tottenham, scor 0-2.

De-abia și-a prelungit contractul, așteptându-l pe Messi la Manchester City, însă acesta e cel mai slab început de sezon. Nu doar de la Manchester, din întreaga carieră. 

Are doar 12 puncte în primele opt partide. City e abia pe 11 în Premier League și are de recuperat OPT puncte față de liderul Tottenham. Etapa viitoare, „cetățenii” o întâlnesc acasă pe Burnely, penultima clasată.

Și Pep trece la aproape 50 de ani (18 ianuarie) printr-o criză accentuată, în același timp cu Barcelona. Guardiola are un singur punct în plus față de echipa blaugrana. Tot în opt meciuri de campionat.

Cele mai tari goluri reușite de Manchester City în „era Guardiola”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Tottenham - Manchester City 2-0. Primul titlu după 60 de ani? Jose Mourinho, premieră istorică în fața lui Guardiola + ultima aroganță: „Am dormit ca un copil”

Youssoufa Moukoko, debut istoric în Bundesliga la 16 ani și o zi! Contracte fabuloase pentru noua stea a Borussiei Dortmund » Vârsta e pusă sub semnul întrebării

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
metaljuve
metaljuve  •  22 Noiembrie 2020, 20:13

Incredibil cum a pacalit asta fotbalul. Multimilionar dar ar trebui sa-i dea 99% din banii de antrenor lui Messi, Iniesta, Javi, etc.

972520872778599
Carlos Mendoza  •  22 Noiembrie 2020, 20:05

Nu-i nimic, ii mai pompeaza arabii un miliard - doua, mai cumpara Pep 34 fundasi la 50 Milioane each (pounds) - si aceiasi arabi mai ofera o extensie si mai generoasa, ca deh - vine Messi. Toti Bumbestii (sa traiesti, Colonele!) din Anglia deja ranjesc de placere.

doxin
doxin  •  22 Noiembrie 2020, 16:37

Marile puteri ale Europei nu mai produc bani din vanzarea de abonamente, bilete, drepturi tb, etc. S au reorientat probabil spre alte surse de venit :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează