INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONFERENCE LEAGUE

Breaking News Tottenham - Rennes NU se mai joacă! Decizia luată de UEFA care le încheie sezonul european englezilor

Harry Kane
Foto: Imago
Harry Kane Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 decembrie 2021 12:17 / Actualizat sambata, 11 decembrie 2021 12:35

Amânat ca urmare a cazurilor de coronavirus din cadrul lotului englezilor, partida Tottenham - Rennes din grupele Conference League nu se va mai disputa.

Partida fi trebuit să se desfășoare joi seară, 9 decembrie, ora 22:00, însă Spurs a anunțat amânarea partidei după ce 8 jucători și 5 persoane din stafful tehnic s-au infectat cu virusul COVID-19.

Stranierii calificați în primăvara din Europa League și Conference League » Cine rămâne acasă
STRANIERI
Stranierii calificați în primăvara din Europa League și Conference League » Cine rămâne acasă

UEFA a încercat să găsească o dată favorabilă pentru ambele echipe în așa fel încât meciul să fie reprogramat, dar acest lucru a fost imposibil. Astfel că s-a luat decizia ca partida să nu se mai dispute deloc.

Vestea este una groaznică pentru Spurs care se află pe locul 3 în grupă, la 3 puncte de ocupanta locului secund Vitesse. Astfel, londonezii ratează șansa de a juca meciul care îi poate aduce calificarea și riscă și alte sancțiuni din partea UEFA.

Comisia de Disciplină va analiza contextul în care meciul a fost amânat și este foarte probabil ca verdictul să fie 0-3 la „masa verde„ în favoarea francezilor de la Rennes, echipă calificată deja în primăvara europeană.

Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor, o soluție care ar putea funcționa pentru ambele cluburi nu a putut fi găsită. În consecință, meciul nu se mai poate juca și, prin urmare, chestiunea va fi înaintată Organului de Control, Etică și Disciplinare al UEFA pentru ca o decizie să fie luată în conformitate cu Anexa J a regulamentului competiției menționat mai sus
-Comunicat UEFA

Vitesse profită și se califică mai departe

Olandezii termină pe locul 2 în grupă și merg la barajul împotriva locurilor 3 venite din Europa League.

Merg direct în faza „optimilor": LASK, Alkmaar, AS Roma, Gent, Basel, Copenhaga, Feyenoord

Evoluează împotriva locurilor 3 din Europa League în „16-imi": M. Tel Aviv, Randers, Bodo/Glimt, Partizan, Qarabag, PAOK (Lucescu Jr., Mitriță), Slavia Praga (Stanciu), Vitesse. Învingătoarele vor completa tabloul „optimilor”

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Final de drum pentru Tătărușanu la Milan! Anunțul făcut de italieni

Ședinţă de urgenţă la Galatasaray pentru transferul lui Dennis Man!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
leu.mr
leu.mr  •  12 Decembrie 2021, 14:51

Nici ei nu sint vaccinati ?

steaua.libera
steaua.libera  •  11 Decembrie 2021, 13:58

Mo Salah despre vaccin: A spune că, după ani de studii și practică, medicii nu se pricep e ca și cum ar veni cineva de pe stradă să mă învețe fotbal. Declarația originală: “They’re doctors and people of medicine who have been working and studying for years,” he explained. “If I said they were wrong, then I’d be like someone in the street [telling me] pass this ball here instead.”

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close