INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Tragedie la petrecerea de titlu a lui Porto » Un suporter a fost înjunghiat mortal

sursă foto: Twitter FC Porto
sursă foto: Twitter FC Porto

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2022 14:41 / Actualizat duminica, 08 mai 2022 15:06

Porto a câștigat matematic titlul în Portugalia, după ce a câștigat cu Benfica, scor 2-1, pe „Da Luz”. Jucătorii antrenați de Conceicao s-au întors imediat după partidă la Porto, pentru a sărbători titlul cu suporterii.

Sărbătoarea „dragonilor” a fost însă umbrită de un eveniment nefericit între fani. După o ceartă, un bărbat a fost înjunghiat mortal, în timpul festivității, notează Sport.es.

Previziune îndeplinită » Săpunaru a anticipat fiesta de titlu a „dragonilor” pe terenul rivalei Benfica
PORTUGALIA
Previziune îndeplinită » Săpunaru a anticipat fiesta de titlu a „dragonilor” pe terenul rivalei Benfica

Un suporter a murit la sărbătoarea de titlu a lui Porto

Potrivit poliției din Porto, victima era însoțită de o femeie, care a fost de asemenea rănită, în timp ce agresorul a fugit înainte de sosirea polițiștilor. Totul s-a petrecut în apropierea stadionului Dragao, acolo unde FC Porto sărbătoarea câștigarea titlului cu numărul 30 din istorie.

„Dragonii” au șase puncte avans față de Sporting și 17 față de marea rivală Benfica, pe care au învins-o sâmbătă (1-0), cu golul marcat în prelungiri (90+4) de Sanusi. Și au celebrat chiar pe „da Luz” , a treia oară în istorie (1940, 2011 și 2022), așa cum a prevestit Cristi Săpunaru, fostul fundaș al alb-albaștrilor (2008-2012), în interviul apărut în presa portugheză.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Dilema lui Mbappe » Condiția pusă de Real Madrid îl apropie de PSG: sumele aiuritoare puse pe masă pentru semnătura francezului

O legendă a fotbalului englez, despre tricoul lui Maradona: „Nu l-aș folosi nici să spăl vasele! Dacă am fi știut că e în vestiarul Angliei l-am fi rupt în mii de bucăți”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ucluj2011
ucluj2011  •  08 Mai 2022, 17:18

Dumnezeu să-l odihnească!

124864391762775
Doru Ungureanu  •  08 Mai 2022, 15:28

Să-i fie țărâna ușoară...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează