INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Tun pentru Chelsea! Ar fi afacerea sezonului în Premier League: cu cât îl dă pe Diego Costa în China

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 05 mai 2017 11:23

Cu toate acestea, clubul din superliga chineză a infirmat speculațiile apărute, anunțând printr-un comunicat de presă că Diego Costa nu a semnat niciun precontract.

  • Atacantul lui Chelsea, Diego Costa, este foarte aproape de a evolua din vară în prima ligă chineză la Tianjin Quanjian;
  • Internaționalul spaniol a fost dorit de clubul asiatic și în iarnă, însă transferul nu s-a concretizat prin intervenția antrenorului Antonio Conte;
  • Postul de radio Cadena Ser susține că Diego Costa a semnat deja un precontract cu Tianjin Quanjian, urmând să aibă un salariu de 30 de milioane de euro pe sezon, iar Chelsea va primi în jur de 90 de milioane de euro în schimbul său!

"În ceea ce privește zvonurile potrivit cărora jucătorul lui Chelsea, Diego Costa urmează să se alăture echipei Tianjin Quanjian, clubul nostru dorește să clarifice faptul că pană acum nu a avut discuții cu acesta despre un eventual transfer", se arată în comunicat.

Joi, proprietarul clubului, Shu Yuhui, a declarat presei chineze că în această vară va aduce "două sau trei" nume mari. Potrivit Daily Express, Edinson Cavani, Radamel Falcao, Pierre-Emerick Aubameyang and Nikola Kalinic sunt jucătorii doriți de formația antrenată de Fabio Cannavaro.

Diego Costa a venit la Chelsea de la Atletico Madrid în iulie 2014 pentru 38 de milioane de euro și mai are contract până în iulie 2019.

38 de meciuria disputat Costa în acest sezon în toate competițiile reușind 20 de goluri și 7 assist-uri

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează