INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Ultima găselniță a lui Real i-a făcut o promisiune lui Zidane: "Mister, voi lua Balonul de Aur"

Foto: remezcla.com
Foto: remezcla.com

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2016 14:45

Real Madrid nu l-a transferat în această vară decât pe Morata, pe care, de fapt, l-a recuperat de la Juventus. Totuși, pe foaia de joc în meciul de la Sociedad, Zinedine Zidane a avut un nume surpriză.

E vorba de Mariano Diaz, golgheterul formației secunde (27 goluri), Real Madrid Castilla, pe care Zidane îl cunoaște foarte bine de pe vremea când antrena echipa a doua a deținătoarei Ligii Campionilor.

2.000.000 €e salariul brut al lui Diaz la Real Madrid

Pe lângă asta, Zidane a fost surprins și de cuvintele pe care atacantul de 23 de ani i le-a transmis.

”Mister, știu că e concurență mare, dar vreau să rămân. Dă-mi o șansă, vei vedea, voi câștiga Balonul de Aur ca jucător al lui Real”, i-a transmis fotbalistul lui Zidane, conform presei spaniole.

Mariano Diaz e născut la 1 august în Barcelona, însă a ajuns la Real Madrid după ce a trecut în prealabil pe la FC Badalona.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează