INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Un club din Premier League vrea să rupă contractul cu sponsorul tehnic pentru că jucătorii transpiră exagerat în tricourile prea subțiri

Tricouri Aston Villa, foto: Imago
Tricouri Aston Villa, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 29 septembrie 2023 14:13 / Actualizat vineri, 29 septembrie 2023 14:29

Aston Villa, aflată pe locul 6 după 6 etape din Premier League, are o problemă cu tricourile de joc. „După doar zece minute, tricourile sunt ude fleașcă, de parcă ar fi ieșit cu ele din piscină”, s-a plâns un fotbalist al echipei din Birmingham.

Vara a trecut, dar pentru jucătorii lui Aston Villa și-n septembrie e prea cald și încă transpiră foarte mult. Situația e deranjantă pentru elevii lui Unai Emery, ce s-au plâns conducerii: „După doar zece minute, tricourile sunt ude fleașcă, de parcă ar fi ieșit cu ele din piscină!", a declarat o rudă a unui fotbalist englez. 

Problema este și una vizuală, mai ales la rândul de echipament în bleu și grena, la care zonele transpirate se închid repede la culoare. Și formațiile feminine au reclamat acest incovenient și conducerea clubului a anunțat măsuri.

Gazzetta dello Sport: „Radu Drăgușin, imbatabil. Patronul jocului aerian”. L-a băgat în criză pe Mourinho!
SERIE A
Gazzetta dello Sport: „Radu Drăgușin, imbatabil. Patronul jocului aerian”. L-a băgat în criză pe Mourinho!

Rezultatele ar fi influențate și de tricourile celor de la Aston Villa

Potrivit The Telegraph, din acest motiv Aston Villa vrea să se despartă de sponsorul tehnic Castore, căruia îi reproșează că „face tricourile prea subțiri și transpirația nu mai poate fi absorbită, iar jucătorii nu se simt comod în ele și nu dau randamentul așteptat în teren". Asta deși acordul în vigoare era pe termen mai lung (a început în mai 2022), colaborarea s-ar putea încheia în termeni amiabili.

 Totuși, firma de echipament sportiv nu ar dori să se retragă din parteneriatul cu Villa și a promis că va remedia problema cât de repede posibil: "Lucrăm deja la soluția ce să îmbunătățească sensibil calitatea tricourilor, pe care să le ridicăm la standardele solicitate de clienți, cărora le mulțumim pentru înțelegere și răbdare".

Newcastle a făcut primul pas spre divorț!

Și Daily Mail a relatat despre acest conflict, pe care clubul englez ar fi vrut să-l evite din vară, când au apărut primele reclamații, dar timpul până la startul sezonului era scurt și alte tircouri erau greu de făcut în termen scurt. Castore, producător englez, mai furnizează echipament și pentru FC Sevilla, Bayer Leverkusen, Feyenoord și Newcastle, ultima dintre ele comunicând deja că va semna cu Adidas.

Citește și: 

Conflict la Real Madrid: Carlo Ancelotti, înfuriat de Vinicius!

CAZ ȘOCANT! » Un fotbalist din Ligue 1 amenință că se sinucide, polițiștii prezenți la fața locului încearcă să-l oprească!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
nicto
nicto  •  29 Septembrie 2023, 16:46

sa cumpere de la Lovin... adidas de catalog

Vezi toate comentariile (1)
Comentează