INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DIALOG INEDIT

Un fan i-a scris lui Cristian Lopez, pentru că fostul atacant de la CFR Cluj nu marca la Football Manager » Ce i-a răspuns fotbalistul :D

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 octombrie 2019 16:47

Cristian Lopez, fost jucător la CFR Cluj, a fost contactat pe contul de Twitter de un fan Football Manager, supărat că atacantul nu marchează în jocul său virtual.

De unde a început totul? Utilizatorul Fitzy a preluat echipa RC Lens din liga secundă și avea speranțe mari de promovare. Din păcate pentru el, lucrurile n-au mers cum își dorea, asta și din cauza faptului că atacantul Cristian Lopez (29 de ani) nu-și făcea treaba în joc, aceea de a marca.

Fitzy n-a stat prea mult pe gânduri și l-a contactat pe Cristian Lopez. I-a scris pe Twitter fotbalistului și i-a cerut sfaturi.

„Hei, vreau să înscrii mai multe goluri în Football Manager”, a fost mesajul lui Fitzy pentru Lopez. 

Fotbalistul i-a răspuns a doua zi: „Oferă-mi bonus suplimentar pentru gol. Sau pune-mă două meciuri pe bancă și sigur voi marca mai mult după ce mă voi supăra”.

Un fan i-a scris lui Cristian Lopez, pentru că fostul atacant de la CFR Cluj nu marca la Football Manager » Ce i-a răspuns fotbalistul :D

„Mi-a răspuns a doua zi dimineața, mi s-a părut amuzant. Nu m-am gândit niciodată la bonusul de gol marcat. L-am folosit în toate contractele jucătorilor mei de atunci. A fost un sfat grozav”, a spus Fitzy.

Cristian Lopez (30 de ani) evoluează acum pentru Hatta Club, echipă din Dubai. Pentru CFR Cluj a jucat în perioada 2015-2016, iar pentru Lens în perioada 2016-2018.

Vezi și:

EXCLUSIV // GSP LIVE VIDEO Discuție dură pe WhatsApp între Mihai Stoica și Denis Alibec: „Ești prea obraznic” + Reacția atacantului: „Nu mai are motive să apară la televizor?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gigicoaste
gigicoaste  •  11 Octombrie 2019, 20:19

Asta da o noutate!! Mai ales ca in poza de vede data cand mesajele au fost trimise, anul 2017!! Nu ma mai mira nimic, este anul in care probabil ati ramas, incapabili sa evoluati.

114950779227548
Ştefan Petre  •  11 Octombrie 2019, 18:39

Ați mai pus "știrea" asta și acum un an... Profesioniștilor... Cât despre articol, fantastic!! Uimitor!! Singurul lucru de apreciat e că nu l-ați semnat; bine, mi-ar fi fost și rușine să semnez mizeria asta ???? ???? ????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează